Small b5cb867c 4373 4a15 83b5 033e271e01f2

Online Reserveren

DEAL: Fantastisch 5-gangen Michelin diner € 59,50 Te reserveren t/m 28 februari 2018

Fantastisch 5-gangen Michelin menu

Restaurant Tante Koosje* is verkozen tot winnaar bij Dining with the Stars 2017.

Op basis van reviews van gasten is restaurant Tante Koosje* gekozen tot een van de winnaars tijdens de speciale Michelin Sterren Restaurant Week “Dining with the Stars” 2017.

Wil jij ook het winnende menu proeven? Boek dan nu jouw tafeltje en eet de (Michelin) sterren van de hemel!

Voordelen
+ Fantastisch 5-gangenmenu 
+ Dining with the Stars winnaar
+ Geldig van zondag t/m vrijdag
+ Reserveer gratis en betaal in het restaurant
+ Alleen geldig voor diner

* LET OP: deze deal is alleen geldig bij reservering via diningcity.nl

 

Reserveer nu

Over Restaurant Tante Koosje*

Tante Koosje*
Kerkstraat 1 , 3632 EL Vecht

In het hart van het pittoreske dorpje Loenen aan de Vecht, in de schaduw van de kerk, ligt aan het pleintje met geknotte bomen en een overweldigende bloemenpracht, een bijzonder restaurant met een bijzondere naam: Tante Koosje.

Vandaag de dag is Tante Koosje razend populair door de nostalgische sfeer, de uitstekende keuken en de vriendelijke prijzen. 's Zomers waant met zich in Zuid-Frankrijk op het sfeervolle en bebloemde terras aan de voet van de kerk, niet in het minst door een van de mooiste en meest uitgebreide wijnkaarten van Nederland.

Kortom, voor een nostalgische en culinaire ervaring in een mooie omgeving bent u van harte welkom bij Tante Koosje aan te schuiven.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Tante Koosje*


8,8

(834 Recensies)


eten

8.8

service

8.8

sfeer

8.8

"Geweldig!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Dit is zo'n restaurant waar je jaren later nog over verhaalt. Geweldige sfeer, top keuken en super bediening. Absolute aanrader en hier komen we zeker terug.
-

"Tegenvaller"

4,7
eten: 6 service: 4 sfeer: 4
Het eten was niet verrassend.De smaken waren flets en de smaak- en kleurencombinatie vielen ook tegen. Ook was duidelijk te merken dat het restaurantweek"volk" niet erg welkom was.De houding naar ons kon een stuk vriendelijker en voorkomender.Geen restaurant om naar terug te keren.
-

"Heerlijk gegeten!"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Een heerlijk culinair avondje genoten
-

"smakelijk eten"

8,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 10
Een 3 gangen diner met een extra tussen gerecht. Ontvangst prima, elke bediende heet ons welkom (een beetje te veel van het goede, niet alle medewerkers hoeven bij herhaling de welkoms-ceremonie te herhalen). Heerlijk gegeten voor bijna € 200,00. Groot min punt: een bedrag van ruim €8,00 voor 2 flessen kraanwater ! Dat kan echt niet meer.
-

"Heerlijk eten, top bediening"

9,0
eten: 9 service: 10 sfeer: 8
Heerlijke avond gehad, zeer goede bediening en fantastisch eten.
-

"Stijgende lijn"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Het was weer prima voor elkaar bij Tante. Buitengewone zorg was besteed aan de gerechten die dan ook voortreffelijk waren. En smaakvol opgemaakt en opgediend. De keukenbrigade deed z'n uiterste best om het ons naar de zin te maken en is daar prima in geslaagd. Heel lief was de presentatie van de patisserie door de verantwoordelijke stageair. We zijn de laatste jaren regelmatig bij Tante op bezoek geweest. Er zit een duidelijk stijgende lijn in kwaliteit en presentatie.
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant Tante Koosje*