Small 27441789 c5f1 4831 8393 7b9c97b3e3c8

Online Reserveren

DEAL: -30% Korting 3-gangenmenu + prosecco Te reserveren t/m 18 februari 2018

27441789 c5f1 4831 8393 7b9c97b3e3c8
€ 31,50
VAN € 45,50
Korting 30%
VOORDEEL € 14,00

Gastronomisch menu + glas prosecco bij restaurant Coco Pazzo!

Aan het gezellige dorpsplein van Houten ligt het gastronomische restaurant Coco Pazzo. Te midden van dit restaurant staat de grote open keuken waar het vakmanschap van de koks in harmonie samengaan met de hoogwaardige kwaliteitsproducten. Naast topkoks beschikt restaurant Coco Pazzo ook over een perfecte service!

Ben je benieuwd naar dit verrassende menu? Laat je in de watten leggen en reserveer! 

Voordelen
+ Gastronomisch 3-gangenmenu
+ Glas heerlijke prosecco
+ Sfeervolle locatie
+ Hoogwaardige producten
+ Reserveer gratis en betaal in het restaurant  

* Niet in combinatie met andere acties
* Te gebruiken voor diner én lunch
* Kosteloos annuleren mogelijk
* LET OP: Deze deal is alleen geldig bij reservering via Diningcity.nl

Reserveer nu

Over Restaurant Coco Pazzo

Coco Pazzo
Plein 20 , 3991 DL Houten

Restaurant Coco Pazzo is sinds 1993 gevestigd in het oude dorp van Houten. Aan het gezellige dorpsplein tussen de twee kerktorens van Houten. Coco Pazzo heeft, wanneer u binnen loopt, een Venetiaanse uitstraling met in het midden van het restaurant een open keuken. U geniet dus niet alleen van de smaak van onze gerechten, maar kunt ook zien hoe onze koks uw gerecht bereiden. De aperitiefbar bevindt zich achter in het restaurant, Wij heten u van harte welkom!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Coco Pazzo


7,9

(241 Recensies)


eten

8.1

service

7.8

sfeer

7.7

"betaald voor water en voorgerecht waar ik niet om had gevraagd"

2,0
eten: 2 service: 2 sfeer: 2
met 4 personen uit eten geweest. we waren hier al eerder geweest. wat onprettig was dat ze 4,50 per fles water hebben gerekend. Ik had daar natuurlijk wat over moeten zeggen en gewoon om kraan water moeten vragen, maar ik vind dat een restaurant gewoon de keuze moet geven om kraan of bottled water aan te bieden en dan ook de prijs noemen, van het water. We hadden het gastronomisch menu voor 31,50. eten was oke en de glas prosecco - die onderdeel uitmaakte van het menu - ook. Er werd gevraagd of we brood wilde. dat wilde we wel. los van 1 amuse kwam er zonder dat we er om hadden gevraagd een voorgerecht op tafel - iberico ham? en warme vijgen - 2 schaaltjes. werd zonder iets te zeggen op tafel gezet. We dachten dat dit bij de amuses hoorde. Echter bij het afrekenen stond er 15 euro op de rekening voor deze amuses. Ik heb geen scene gemaakt omdat we een gast hadden uit Canada en de avond heel gezellig was. Ik val niet over die 15 euro maar wel om het slechte gevoel van gastvrijheid van dit restaurant. Had ons de keuze gegeven!!!! Restaurants als deze zouden geen probleem moeten maken van kraanwater. Ook wanneer ze zaken op tafel zetten zonder verder commentaar zou de bediening ons attent moeten maken dat dit geld kost. Kortom door dit soort kwalijke service en handelswijze van dit restaurant zal ik met mijn gasten zeker niet meer een tafel reserveren en het zou misschien voor dining city een optie kunnen zijn om dit restaurant, door de handelswijze die ze tijdens mijn etentje hebben getoond, uit het aanbod te schrappen. met vriendelijke groet,
-

"Wel aardig"

6,0
eten: 6 service: 6 sfeer: 6
Gisteren samen met een vriendin de 3-gangen diner genuttigd. Vooraf een heerlijke amuse en glaasje prosecco. De gerechten waren lekker maar zeer kleine porties. Bij het hoofdgerecht mogen ze wat bijgerechten serveren. De rekenening was incorrect en na erop gewezen te hebben is deze gecorrigeerd. Goed restaurant maar wel aan de dure kant, dus zonder korting is het niet voor herhaling vatbaar.
-

"Genoten!"

9,0
eten: 7 service: 10 sfeer: 10
Lekker gezeten aan een ruime tafel en in alle rust 5 heerlijke gangen gegeten, hoewel we er pas laat arriveerden. En lekkere bijpasende wijnen!
-

"Verrassend! "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Vanwege het mooie weer op het terras kunnen zitten. Ons laten verrassen met een 5-gangenmenu. Heerlijke gerechtjes, puur van smaak. Genoten.
-

"Meer dan lekker!"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Mooi en goed eten. Met speciale wensen wordt rekening gehouden. Soepele en spontane bediening.
-

"Lekker aspergemenu"

7,3
eten: 8 service: 7 sfeer: 7
Wij hebben een heerlijk 3-gangen aspergemenu gegeten, met daarbij een lekkere fles witte wijn, aanbevolen door de kok. Als extra een nagerecht, waarbij de een kaas en de ander een grand dessert, wat ook allebei heel lekker was. De bediening was attent, schonk regelmatig de wijnglazen bij, maar vergat soms wat uitleg te geven over een gerecht. De prijs-kwaliteitsverhouding was prima.
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant Coco Pazzo

Restaurants vlakbij Coco Pazzo

KASTEEL HEEMSTEDE Michelin

Heemsteedseweg 20, Houten
2,76 kilometer

  DEAL: All Inclusive 3-gangenlunch nu 75 euro

RESTAURANT ZOTT

Dorpsstraat 49, Nieuwegein
5,27 kilometer

  DEAL: - 30% 3-gangenmenu + prosecco nu 31,50 euro

RESTAURANT KAREL 5

Geertebolwerk 1, Utrecht
7,38 kilometer

  DEAL: Gastronomisch 5-gangendiner nu 59,50 euro

FIRST

2e Dorpsstraat 67, Zeist
8,02 kilometer

  DEAL: Gastronomisc Rising Star 4-gangenmenu nu € 40,-

LA PROVENCE Michelin

Hoofdstraat 109, Driebergen
8,65 kilometer

"Wij staan voor persoonlijke service in een ongedwongen sfeer"

(491)

Zoek tafel