Small d3c28081 a7e1 40d1 bf7b 7b041d577381

Online Reserveren

DEAL: Gastronomisch 4-gangendiner € 43,00 Te reserveren t/m 28 januari 2018

Buitenkans: Subliem 4-gangendiner van 2** chef in Amsterdam-Zuid

Het vernieuwde Restaurant De Kersentuin in het Bilderberg Garden Hotel in Amsterdam-Zuid is een begrip in Amsterdam. De menukaart bestaat uit een mix van ‘pure products’ & signature dishes van 2-Michelinsterrenchef Stefan van Sprang. Alle gerechten worden geserveerd in de vorm van een tussengerecht. 

Exclusief voor DiningCity heeft Restaurant De Kersentuin nu een gastronomisch 4-gangendiner samengesteld.

Voordelen
+ Gastronomisch 4-gangendiner
+ Twee-Michelinsterrenchef
+ Geheel gerenoveerd restaurant
+ Geldig van maandag tot en met zaterdag
+ Reserveer gratis en betaal in het restaurant
+ Geldig tot 28 januari 2018


* Niet in combinatie met andere acties
* Te gebruiken voor diner
* LET OP: deze deal is alleen geldig bij reservering via Diningcity.nl 

 

Reserveer nu

Over Restaurant De Kersentuin

De Kersentuin
Dijsselhofplantsoen 7 , 1077 BJ Amsterdam

Midden in Amsterdam Zuid vindt u aan de Apollolaan in het Bilderberg Garden Hotel het volledig vernieuwde Restaurant De Kersentuin.
Het restaurant heeft een beroemde geschiedenis van meer dan 35 jaar en slaat nu een spannende, vernieuwende weg in.

Tweesterren Michelin chef Stefan van Sprang voert de regie over de keuken. Casual dining op niveau met een gezonde dosis flair is het devies van Stefan die onder meer een aantal
signature dishes van Aan de Poel in vereenvoudigde vorm op de kaart zet in De Kersentuin.

Een volledig nieuw interieur met ronde booths, hoge en lage tafels en een prominente chefs table met direct zicht op de keuken zorgen voor een kosmopolitische sfeer.

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Kersentuin


8,3

(12 Recensies)


eten

8.5

service

8.3

sfeer

8.2

"Absoluut geen Blue Monday"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Gisteren, op de meest deprimerende dag van het jaar, bij de Kersentuin gegeten. De regen kwam met bakken naar beneden. Mijn partner er ik werden warm onthaald door het bedienende personeel. Champagne vooraf. Een extra gang, 3 oesters voor hem en Pata Negra voor mij. Gevolgd door een 4 gangen diner. De borden waren prachtig opgemaakt, en de gerechten waren voortreffelijk. Vooral het hoofdgerecht (diamanthaas). De bediening was zeer attent. Ook al was het restaurant volgeboekt, we kwamen geen aandacht tekort. Warm en heel gelukkig weer huiswaarts gekeerd. Kortom, eten bij de Kersentuin is een absolute aanrader.
-

"Uitstekend, maar het had nog beter gekund."

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Het eten was voortreffelijk (zag er mooi uit en smaakte vooral erg goed) en de bediening heel vriendelijk. Toch helaas ook een paar minpunten: de Margarita cocktail voor mijn partner had een zoutrand van een centimeter(!), wat echt te veel van het goede is. De zeer geconcentreerde zoet-zure donkere saus bij het diamanthaas hoofdgerecht was zo royaal, dat alles er naar smaakte. En dat het restaurant zelf alvast een fooi van €17,64 op een rekening van € 153,20 zette - weliswaar optioneel maar toch - vind ik gewoon niet kunnen. Gebeurt de laatste tijd steeds vaker en ik kan het niet anders zien dan als een verkapte prijsverhoging daar waar de restaurants in Nederland toch al niet tot de goedkoopste in Europa behoren. Desalniettemin hebben we een hele fijne avond gehad en juist daarom had ik geen zin in gedoe aan het eind over de rekening.
-

"Gewoonweg uitstekend!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Op zaterdagavond hier gedineerd met een Gastronomisch 4-ganen menu. Begonnen met een prosecco, daarna een kleine amuse die een grote smaakexplosie teweeg bracht. Heel fijn! De gerechten volgenden elkaar op in smaak van vis naar het hoofdgerecht met hert. Super zacht en beetgare mini spruitjes. Daarna een chocolade dessert en een koffie begeleid door friandise. Gewoonweg uitstekend! We hebben genoten! Heren koks, chapeau!
-

"karaktervol verfijnd en geraffineerd"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hebben een prachtige avond gehad, maar we hadden dan ook wat te vieren! Ieder van ons was bijzonder onder de indruk van de allure, de gastvrijheid, de zeer persoonlijke aandacht die we kregen en vooral van wat de keuken ons aan bijzonders bood. Wij vonden het diner eigentijds, karaktervol, licht, verfijnd en geraffineerd. Ik denk wel dat het van de gast afhangt of dit het type keuken is waar hij of zij wel of niet gelukkig mee is. Wij waren in ieder geval zeer enthousiast en danken de hele brigade voor een in ieder opzicht onvergetelijke avond.
-

"Een dikke onvoldoende"

2,3
eten: 4 service: 1 sfeer: 2
Voorgerecht zeebaars smaakte nergens naar. Tussengerecht crab kon je proeven maar van verfijning was geen sprake. Hoofdgerecht hert was smaakvol echter in flinterdunne plakjes geserveerd zoals je harde wordt snijd. En dus ook ten ene als onvoldoende. Ook van een dessert was nauwelijks sprake. Na het “diner” dacht je, waar gaan we nu eten!
-

"Lekker, maar verwachting lag hoger."

7,3
eten: 6 service: 8 sfeer: 8
Hoewel alles goed smaakte, bediening en sfeer goed waren, miste ik de verfijning. Erg veilige keuze, lekker, maar niet bijzonder.
-