Restaurant Calla's* in Den Haag

Over Restaurant Calla's*

Calla's*
Laan van Roos en Doorn 51 A , 2514 BC Den Haag

Restaurant Calla's te Den Haag is vernoemd naar de bloem 'Calla', van oorsprong een Mexicaanse bloem en het Griekse woord voor "mooi".
De serene schoonheid van de Calla en het ingetogen karakter van deze bloem passen uitstekend bij het dito karakter van het restaurant. Het restaurant is geopend sinds september 1998.

Menukaart

De keuken van Restaurant Calla's* is klassiek Frans zonder tierlantijnen. De producten zijn dagvers en soms van eigen import. De smaak is puur en licht en kleurschakeringen in het voedsel maken de opmaak. 

Vermeldingen in gidsen:
- Michelingids ster 
- Gault Millau 17 punten en druiventros 
- Lekker top 100 nr. 16

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Calla's*


8,7

(664 Recensies)


eten

8.9

service

8.7

sfeer

8.5

"Een ervaring rijker"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Een hele goede bediening mooie wijnen bij elke gang Sfeervolle inrichting Heerlijk menu
-

"altijd weer genieten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Goed eten, prima wijnen, zeer vriendelijke en persoonlijke bediening. Fijne ambiance. Kortom, werkelijk niets te klagen.
-

"Great dinner"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Everyone was very helpful and the food was AMAZING!
-

"Wederom geweldig!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wederom genoten van een heerlijk diner bij Calla’s. De sfeer, bediening en de goed op elkaar afgestemde gerechten waren een feest. We gaan zeker weer terugkomen!
-

"Joepie!!!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het eten zag er echt prachtig uit. De smaak was mogelijk nog verrassender dan het uiterlijk. Het menu was heel goed samengesteld. Details te over, als voorbeeld 3 stukjes ui snippers die fantastisch qua smaak waren. De attentheid van het personeel was subliem als ook de toelichting en informatie over wijn en spijs. De keuken had ook perfect de walnoot allergie verwerkt in de gerechten. De omgeving was betoverend. Alleen mijn tafelgenoot , zittend met haar rug naar de wand met daarop de enige verlichting, dat zij hierdoor niet het gerecht goed kon zien qua kleur doordat zij zelf e schaduw was. En dat was jammer omdat de gerechten zo ontzettend mooi zijn. Kortom, fantastisch , heerlijk !!! Ps: waar is de zwarte knoflook saus/jus per liter verkrijgbaar?
-

"Excellent Food "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Great, hidden location. Lovely ambience and delicious food. The service was excellent.
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant Calla's*