Diningcity Deal: Gastronomisch 6-gangen diner met verrassende smaken € 44,50 € 66,50


7e953003 77b7 4ae5 be69 2f6e6713ca8b
€ 44,50
Van € 66,50
Korting 35%
Voordeel € 22,00

.

Sinds 2003 is restaurant & wijnbar Merlot een hotspot in de binnenstad van Amersfoort. In het gerestaureerde pand met open keuken aan de Grote Koppel word je warm ontvangen door het gastvrije team. De keuken maakt veel gebruik van lokale en verse ingrediënten uit het seizoen.

In dit restaurant staan plezier, passie en professionaliteit centraal. 

 • Te reserveren t/m 31 januari 2019
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Restaurant & Wijnbar Merlot

  Restaurant & Wijnbar Merlot
  Grote Koppel 16 , 3813 AA Amersfoort

  Restaurant Merlot heeft al jaren een vermelding in o.a. de bekende Michelingids – Lekker en Gaultmillau. 

  Het interieur van restaurant Merlot is bijzonder: stijlvol – modern – warm – comfortabel. Architect Bert Verwey uit Haarlem tekende hiervoor, een omgeving met “stijl en klasse”.


  Keuken

  De Chef en zijn brigade laten graag zien hoe zij te werk gaan: stomende ovens – pruttelende stoverijen – inkokende “jus de veau” en de geur van vers gebakken brood en vlees doen de smaakpapillen al tintelen.

  Volgens de restaurantgids van Perswijn, “Grootspraak”, behoort het restaurant bij de beste 30 wijnrestaurants van Nederland.

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant & Wijnbar Merlot


  8,5

  (547 Recensies)


  eten

  8.6

  service

  8.7

  sfeer

  8.3

  "‘Ze snappen het’ bij restaurant Merlot"

  8,7
  eten: 8 service: 10 sfeer: 8
  Mooie inrichting, correcte ontvangst. Open keuken als middelpunt van bedrijvigheid. Het ziet er georganiseerd uit. Zo ook de service. Vooraf doorgegeven allergieën zijn bekend en worden besproken. Het 6-gangen-menu start veelbelovend met smaakvolle amuses. De verschillende gerechten zijn prachtig opgemaakt en smaakvol. Na ruim drie uur kijken we terug op een genoeglijke avond. De bediening is kundig (geen uit het hoofd geleerde verhaaltjes over wijn) en ‘ziet’ alles. Klein minpuntje bij de lamsnek: de saus van rauwe snijboon bekoort niet. Er wordt prettig omgegaan met een leerling in de bediening. Topzaak voor Amersfoort!
  -

  "suoer gegeten"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  ons 6 gangen diner was super
  -

  "Goede avond"

  8,7
  eten: 9 service: 9 sfeer: 8
  Het eten was lekker, de service super, de sfeer goed. Alleen het was ontzettend warm binnen, weinig zuurstof. Waardoor we een beetje inkakte.
  -

  "Helaas..."

  5,7
  eten: 6 service: 5 sfeer: 6
  Wij worden als gast graag in de watten gelegd met heerlijk eten, goede wijn en hartelijke service. Helaas is dat niet onze ervaring bij Merlot. De ontvangst met warme hand was er weliswaar letterlijk, de service de rest van de avond bestond uit het opsommen van de druiven in de wijn en de onderdelen die op het bord geserveerd werden. Er was geen persoonlijk contact en gastvrijheid te bespeuren. De gastvrouw was bijzonder afstandelijk. Zelfs bij het morsen van boter op de tafel (dit wordt aan tafel met een spatel op een plateau gekwakt), moesten wij zelf verzoeken dit schoon te maken. Helaas dus geen ervaring die maakt dat wij terug zullen komen.
  -

  "samen eten"

  9,3
  eten: 9 service: 9 sfeer: 10
  In een woord geweldig.
  -

  "Délicieux "

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  I had wonderful evenning at Merlot, staff is very competent and nice. Food is delicious, all different texture and taste all go very well with each other. I recommend and will go again for sure.
  -

  Artikelen toegewijd aan: Restaurant & Wijnbar Merlot