Small d0297b68 225e 46ba b91e cbebe30616c4

Online Reserveren

DEAL: 45% Korting 6-gangendiner Te reserveren t/m 31 mei 2018

D0297b68 225e 46ba b91e cbebe30616c4
€ 39,50
VAN € 66,50
Korting 45%
VOORDEEL € 27,00

Uitmuntende 6-gangen proeverij plus 2 amuses!

Sinds 2003 is Restaurant & Wijnbar Merlot een hotspot in de binnenstad van Amersfoort. In het gerestaureerde pand, met open keuken, aan de Grote Koppel word je warm ontvangen door het professionele team. De keuken maakt zoveel mogelijk gebruik van lokale en verse ingrediënten. Daarbij heeft restaurant een bijzondere selectie aan Tsjechische wijnen. 

Wil je graag een gezellige avond, gecombineerd met de lekkerste gerechten bij Restaurant & Wijnbar Merlot?

Reserveer dan snel dit 6-gangen proeverijmenu plus 2 amuses! 

Voordelen
+ 6-gangen proefmenu
+ 2 amuses
+ Lokale producten
+ Geldig van maandag tot en met zaterdag
+ Reserveer gratis en betaal in het restaurant

- Niet in combinatie met andere acties
- Te gebruiken voor diner
- LET OP: Deze deal is alleen geldig bij reservering via Diningcity.nl
- LET OP: Dieetwensen dien je vooraf te vermelden
- Kosteloos annuleren mogelijk
- Genoteerd in de Michelingids, GaultMillau en de Lekker!

Reserveer nu

Over Restaurant & Wijnbar Merlot

Restaurant & Wijnbar Merlot
Grote Koppel 16 , 3813 AA Amersfoort

Restaurant Merlot heeft al jaren een vermelding in o.a. de bekende Michelingids – Lekker en Gaultmillau. 

Het interieur van restaurant Merlot is bijzonder: stijlvol – modern – warm – comfortabel. Architect Bert Verwey uit Haarlem tekende hiervoor, een omgeving met “stijl en klasse”.


Keuken

De Chef en zijn brigade laten graag zien hoe zij te werk gaan: stomende ovens – pruttelende stoverijen – inkokende “jus de veau” en de geur van vers gebakken brood en vlees doen de smaakpapillen al tintelen.

Volgens de restaurantgids van Perswijn, “Grootspraak”, behoort het restaurant bij de beste 30 wijnrestaurants van Nederland.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant & Wijnbar Merlot


8,5

(505 Recensies)


eten

8.6

service

8.6

sfeer

8.2

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Uitstekend 5 gangen diner, prima prijs/kwaliteitsverhouding. Verrassend samengesteld eten. Bediening is bekwaam en heel servicegericht.
-

"Vriendelijk, gastvrij maar ik mis kennis en passie van en voor wijn?"

6,7
eten: 7 service: 6 sfeer: 7
Vriendelijke bediening, ze doen hun best, maar jammer dat alleen de eigenaar iets kan vertellen over de (bijpassende) wijn, de dame die ons bediende aangaf aan niet veel verstand van wijn te hebben. Als top 30 wijnrestaurant van Nederland zou je wat (meer) passie en kennis verwachten van alle medewerkers. Wij moesten zelf vragen om een bijpassende wijn, hierdoor was het wachten op het advies, gerecht stond al even voor onze neus. Tip voor Merlot, zorg dat de bediening (iets meer) kennis heeft van wijn en ook passie laat zien. Met vriendelijkheid en gastvrijheid kom je al heel ver, maar missen van kennis en echte passie maakt dan een groot verschil, daarom een neutraal voor service. Het restaurant heeft een warme en gezellige sfeer, maar doordat het erg rustig was mis je een stuk levendigheid.
-

"Heel goed, … maar niet uitmuntend."

8,3
eten: 8 service: 10 sfeer: 7
De hoge verwachtingen zijn deels uitgekomen. Op de kwaliteit is ondanks de Primera actie niet bezuinigd. Het 6 gangen menu kende inderdaad vele aangename verassingen, … echter met de bij de 5e gang geserveerde eidooier sloeg men de plank mis. Ondanks dat de garing van het varkenshaasje en wang prima was, leverde de eierdooier niks toe aan het gerecht, integendeel bijna zelfs. De bediening was kundig en zeer attent. Het was er vol en naarmate het drukker werd, duurde de uitservering van de gangen langer.
-

"Goede ervaring Merlot"

9,0
eten: 10 service: 8 sfeer: 9
Wij genoten van een 6 gangen proeverij met 2 amuses. De gerechten zijn met zorg bereid, mooi gepresenteerd en zeer smaakvol. De bediening is adequaat en zeer plezierig. Het was een avondvullend programma en wij hebben erg genoten.
-

"Heerlijk gegeten bij Merlot"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hebben heerlijk gegeten bij Merlot. We hadden een 6 gangen diner. En elke gang was heerlijk. We hadden wat dieetwensen en ze hebben daar uitstekend rekening mee gehouden. Zeker een aanrader dus!
-

""

8,7
eten: 8 service: 9 sfeer: 9
Goed gegeten, 6 gangen. Bediening was top.
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant & Wijnbar Merlot