Over Restaurant Vlaar

Restaurant Vlaar
p/a Noordereinde 129 , 1243 JL 's-Graveland

Kom genieten bij Restaurant Vlaar in het idyllische 's Gravenland. Het restaurant is gevestigd in een prachtig monumentaal pand daterend uit de 17e eeuw. Haar locatie in hartje 't Gooi is perfect omdat het dichtbij Hilversum, Amsterdam en Utrecht ligt.

Chef-Kok Danny Rijs en zijn team koken verfrissende, moderne gerechten en met evenveel passie serveert sommelier van Vlaar hierbij een passende wijn.

Dit is de perfecte plek voor een geslaagde avond Wining & Dining. Bij lekker weer geniet je van een heerlijke lunch -of diner op het zomerse terras, daarnaast is ook het restaurant sfeervol en modern ingericht. Een prachtig totaalpakket voor een geslaagde avond dus.

 

 

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Vlaar


8,3

(201 Recensies)


eten

8.5

service

8.2

sfeer

8.2

"Weer geweldig gegeten,"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Verrassingsmenu, heerlijk. Alles was even lekker. Van de amuses tot het dessert! Van ons vieren 1 persoon met dieetwensen, perfect op ingespeeld. We gaan snel weer.
-

"50 jaar na huwelijksdiner!!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Toch wel wat anders dan in 1968! Het 5 gangen verrassingsmenu was ontzettend leuk en lekker. De bediening was zeer attent, vrolijk en goed. Huiswijn, wit en rood, zeer de moeite waard.
-

"Hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Last Minute geboekt en gebruik gemaakt van de Diner Deal. Een mooi 5 gangen diner (afwisselend) met 2 amuses. Prettige ontvangst, attente bediening en een sfeervol restaurant. Complimenten
-

"Eten mama van 90 met haar kinderen"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Ze hebben rekening gehouden met mijn moeder en hadden een geweldige rustige tafel voor ons .het eten is geweldid zo ook de ontvangst en bediening.helemaal top
-

"een feestje om te eten"

8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
Een heerlijke ontdekking na vele mooie verhalen van vrienden. Prima keuken, bijzondere combinaties en enorm genoten.
-

"5 gangen culinair genieten"

8,3
eten: 9 service: 8 sfeer: 8
Gekozen voor de 5 gangen + 2 amuses, 34,50 en de sauvignon blanc huiswijn. Gun jezelf een prachtige aanbieding met perfecte bediening, vlot met enthousiast personeel. Heerlijke gerechten, opgediend als kleurrijke plaatjes vanaf de amuses tot en met de bavette en het dessert; echt genoten, complimenten aan de keukenbrigade! Wij komen terug!
-