Restaurant Kasteel Heemstede* in Houten

Over Restaurant Kasteel Heemstede*

Kasteel Heemstede*
Heemsteedseweg 20 , 3992 LS Houten

Restaurant Kasteel Heemstede is gevestigd op de onderste verdieping van het Kasteel. De oude gewelven, intieme ruimten en de ontspannen sfeer maken het tot een gewilde plek. Ons bedieningsteam zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt en dat u zich bij ons thuis voelt.
Op het bord laat SVH Meesterkok André van Doorn zien dat hij en het keukenteam de Franse klassieke keuken beheersen. De kookstijl is traditioneel, op een moderne manier uitgevoerd. Duidelijke en contrasterende smaken, smaakvolle sauzen en een onderscheidende hedendaagse presentatie maken het culinaire plaatje af.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Kasteel Heemstede*


8,9

(503 Recensies)


eten

9.1

service

8.9

sfeer

8.7

"Aanrader!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Top locatie, mooie ambiance en heerlijke gegeten. De gerechten waren prachtig, pure en verfijnde smaken. Goede op bouw in de gerechten en fantastische wijn spijs combinaties!
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Fantastische avond gehad. Heerlijk gegeten! Uitstekende bediening. Mooie opgemaakte gerechten. Entourage is geweldig. Gaan zeker nog een keer terug.
-

"Goede smaaksensatie"

9,0
eten: 10 service: 7 sfeer: 10
Het eten was heerlijk, voldoende hoeveelheid en de smaken perfect op elkaar afgestemd. Ook geen "moeilijk" eten waarbij je je afvraagt wat er op je bord ligt. Service en snelheid was tot en met de 4e gang perfect, daarna liep het wat vertraging op. We hebben buiten gezeten wat heerlijk was en de locatie is ook geweldig. Aanrader!
-

"Fantastic food and ambiance "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
My wife and I have dined here many times over the years and never had a poor meal. The castle ambiance is classic, the food is always fantastic and the service seems focused to making it a memorable night. If you a visiting Utrecht it is more than worth the short drive over!
-

"Prima"

6,7
eten: 6 service: 8 sfeer: 6
Bediening was goed. Men werkt teveel met schuim en dat al een aantal jaren. Maar verder goed en lekker gegeten.
-

"13 maart 1e date"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Zeer gevarieerd menu, waarin diverse smaken uitgebreid aan bod zijn gekomen. Correcte nette toegangkelijke bediening. Sfeer wat oubollig
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant Kasteel Heemstede*