Diningcity Deal: Fantastisch 5-gangen Michelin diner € 62,50


.

Restaurant Kasteel Heemstede* is een van de populairste van de Restaurant Week 2018!

Op basis van reviews van gasten is restaurant Kasteel Heemstede* gekozen tot een van de populairste tijdens de Nationale Restaurant Week 2018.

Wil je het populaire 5-gangen menu (nogmaals) proeven voor slechts 62,50 euro per persoon? Boek dan nu jouw tafeltje en eet de sterren van de hemel!

 

 • Te reserveren t/m 31 mei 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Restaurant Kasteel Heemstede*

  Kasteel Heemstede*
  Heemsteedseweg 20 , 3992 LS Houten

  Restaurant Kasteel Heemstede is gevestigd op de onderste verdieping van het Kasteel. De oude gewelven, intieme ruimten en de ontspannen sfeer maken het tot een gewilde plek. Ons bedieningsteam zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt en dat u zich bij ons thuis voelt.
  Op het bord laat SVH Meesterkok André van Doorn zien dat hij en het keukenteam de Franse klassieke keuken beheersen. De kookstijl is traditioneel, op een moderne manier uitgevoerd. Duidelijke en contrasterende smaken, smaakvolle sauzen en een onderscheidende hedendaagse presentatie maken het culinaire plaatje af.

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant Kasteel Heemstede*


  8,9

  (500 Recensies)


  eten

  9.1

  service

  8.9

  sfeer

  8.7

  "Fantastic food and ambiance "

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  My wife and I have dined here many times over the years and never had a poor meal. The castle ambiance is classic, the food is always fantastic and the service seems focused to making it a memorable night. If you a visiting Utrecht it is more than worth the short drive over!
  -

  "Prima"

  6,7
  eten: 6 service: 8 sfeer: 6
  Bediening was goed. Men werkt teveel met schuim en dat al een aantal jaren. Maar verder goed en lekker gegeten.
  -

  "13 maart 1e date"

  8,7
  eten: 10 service: 8 sfeer: 8
  Zeer gevarieerd menu, waarin diverse smaken uitgebreid aan bod zijn gekomen. Correcte nette toegangkelijke bediening. Sfeer wat oubollig
  -

  "lekker maar niet uniek"

  7,0
  eten: 7 service: 7 sfeer: 7
  We hebben een leuke avond gehad in het restaurant. Het eten was prima maar niet verrassend. Smaken waren goed maar wat vlak. Ook de wijnen van het arrangement waren goed maar risicoloos
  -

  "Leuk maar kan nog beter"

  6,0
  eten: 6 service: 6 sfeer: 6
  Het eten en de wijn was heerlijk, echter de amuse van soep was koud, bij 1 gerecht mistte de groenten op 1 van de 2 borden en bij het laatste glas wijn zwom er een zilvervisje in de wijn. Dit alles hebben we aangegeven en behalve een “oh” opmerking werd er verder niets mee gedaan. Er had in onze beleving best een kopje koffie of thee tegenover mogen staan. Het gaat om het gebaar en dat ontbrak nu in zijn geheel. Een van de bedienende dames liep op sportschoenen wat wij niet gepast vinden. De wijnen waren zonder meer geweldig en zeer passend bij de smaakvolle gerechten. Toch hadden we niet het idee bij een restaurant met ster te eten. De bediening was vriendelijk maar vrij afstandelijk. Dat vonden we jammer.
  -

  "Wat een sprookje van een avond!"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  champagne, 2 amuses, 5 gangen met evenzoveel wijnen en koffie met friandises en een digestief. Allemaal even top! Zeer de moeite waard om van te gaan genieten. Ambiance en bediening ook perfect!
  -

  Artikelen toegewijd aan: Restaurant Kasteel Heemstede*