Diningcity Deal: Uitmuntend 5-gangen Michelin menu in prachtig kasteel € 59,50


.

Geniet nu bij Kasteel Heemstede in Houten van een heerlijk 5-gangen diner.

Dit prachtige restaurant, gevestigd op de onderste verdieping van het in 2002 geheel restaureerde Kasteel Heemstede in Houten maakt dankzij de oude gewelven, intieme ruimten en de ontspannen sfeer een geweldige plek voor een heerlijke avond uit.

SVH Meesterkok André van Doorn beheerst de Franse klassieke keuken en dat proef je. Zijn kookstijl is traditioneel, op een moderne manier uitgevoerd en altijd spannend. Hij kookt met respect voor de seizoenen en voor het product, dat hij herkenbaar op het bord laat schitteren. Duidelijke en contrasterende smaken, smaakvolle sauzen en een onderscheidende hedendaagse presentatie maken het culinaire plaatje af.

 • Te reserveren t/m 24 september 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Diningcity Deal: Sublieme 4-gangen Michelin lunch € 44,50


  .

  Geniet nu bij Kasteel Heemstede in Houten van een heerlijke 4-gangen lunch.

  Dit prachtige restaurant, gevestigd op de onderste verdieping van het in 2002 geheel restaureerde Kasteel Heemstede in Houten maakt dankzij de oude gewelven, intieme ruimten en de ontspannen sfeer een geweldige plek voor een heerlijke avond uit.

  SVH Meesterkok André van Doorn beheerst de Franse klassieke keuken en dat proef je. Zijn kookstijl is traditioneel, op een moderne manier uitgevoerd en altijd spannend. Hij kookt met respect voor de seizoenen en voor het product, dat hij herkenbaar op het bord laat schitteren. Duidelijke en contrasterende smaken, smaakvolle sauzen en een onderscheidende hedendaagse presentatie maken het culinaire plaatje af.

 • Te reserveren t/m 23 september 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Restaurant Kasteel Heemstede*

  Kasteel Heemstede*
  Heemsteedseweg 20 , 3992 LS Houten

  Restaurant Kasteel Heemstede* is gevestigd op de onderste verdieping van het Kasteel. De oude gewelven, intieme ruimten en de ontspannen sfeer maken het tot een gewilde plek. Ons bedieningsteam zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt en dat u zich bij ons thuis voelt.
  Op het bord laat SVH Meesterkok André van Doorn zien dat hij en het keukenteam de Franse klassieke keuken beheersen. De kookstijl is traditioneel, op een moderne manier uitgevoerd. Duidelijke en contrasterende smaken, smaakvolle sauzen en een onderscheidende hedendaagse presentatie maken het culinaire plaatje af.

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant Kasteel Heemstede*


  8,9

  (517 Recensies)


  eten

  9.1

  service

  8.9

  sfeer

  8.7

  "Een geweldige middag op het terras van kasteel Heemstede"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Genoten van een heerlijke viergangen lunch van top kwaliteit, in een mooie entourage. Vriendelijk ontvangen en voortreffelijk begeleid door het personeel, zelfs het weer werkte mee.
  -

  "Sfeervol en uitstekend eten"

  9,3
  eten: 10 service: 8 sfeer: 10
  Prachtige en sfeervol kasteel. Intieme setting en prima bediening. Wijn -spijs combinatie is likkebaardend lekker. Zeker de ster waard!
  -

  "Geweldige avond uit !"

  9,3
  eten: 10 service: 10 sfeer: 8
  Een zeer gastvrije avond met geweldig lekker eten op een toplocatie ! Complimenten !
  -

  "Lunch met mixed feelings"

  7,3
  eten: 10 service: 6 sfeer: 6
  Werkelijk super lunchmenu met kostbare ingrediënten (en dat voor een aantrekkelijk deal prijs) en ook veel aandacht voor alle bijgerechten. Verfijnd en lekker om je bord schoon te likken (niet gedaan maar toch). Vooral de lauwwarme zeebaars en de diverse bereidingen van parelhoenborst met truffel. Jammer dat het erg rustig was (in totaal deze vrijdagmiddag tafel van 5 en wij samen aan andere tafel) en dat de bediening ondanks dat enkel uitserveerde met de obligatoire uitleg van de gerechten en de standaard zinnen 'laat het u smaken' en 'heeft het u gesmaakt' om vervolgens niet of nauwelijks te reageren op de inhoudelijke reactie van ons. Na binnenkomst duurde het tien minuten voordat we eindelijk wat aandacht kregen en ons werd gevraagd wat we wilden drinken. En daarna duurde het zeker nog een kwartier voor er een amuse (of brood) kwam. Tegen einde aan kwam de bediening los (blij dat de service bijna voorbij was??), volgde ineens een prettig gesprek en zorgde ze voor een keurige kaart met menu en wijnen om mee te nemen. Dat was attent. Hierdoor wat 'mixed feelings'.
  -

  "Verrukkelijk geluncht"

  9,0
  eten: 9 service: 9 sfeer: 9
  Met vriendinnen verrukkelijk geluncht op het terras in de zon van restaurant Kasteel Heemstede. Bijzondere gerechten met heel bijzondere smaken. Complimenten aan de kok(s) èn de bediening. Kortom: perfect.
  -

  "Heerlijke lunch"

  8,0
  eten: 8 service: 8 sfeer: 8
  Altijd een warm welkom met een goede sfeer. Eet is er voortreffelijk met passende wijnen worden de gerechten compleet.
  -

  Artikelen toegewijd aan: Restaurant Kasteel Heemstede*