Diningcity Deal: Subliem 5-gangen sterren diner + 2 amuses € 49,50


,

Blok’s restaurant in Amersfoort, bekroond met één Michelinster, biedt nu een geweldige deal aan: een 5-gangendiner met 2 amuses voor € 49,50. 

Zodra je het restaurant binnen stapt heerst er een gezellige en huiselijke sfeer wat een prachtig begin is van een culinaire avond. De aankleding is stijlvol met oog voor detail. In de verfijnde gerechten staan de smaken van de basisingrediënten centraal zonder pretenties. Geniet van een avond uit in deze ontspannen omgeving. 
 
Bij dit restaurant wordt een aanbetaling van €40,00 euro verwacht, hier ontvangt u bericht na het voltooien van de online reservering.
 
* Alleen te boeken op donderdag, zondag en maandag
 

 

 • Te reserveren t/m 23 december 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Blok's Restaurant*

  Blok's Restaurant*
  Krommestraat 49 , 3811 CB Amersfoort

  Beleving van smaak & kwaliteit, op uw bord en in het glas. Zichzelf en u uitdagen, dat is het motto van Blok's Restaurant* In Amersfoort.

  Vooruitstreven? Zeker! Maar altijd met respect voor de basis van cuisine en wijn-spijs.

  Waar veel restaurateurs nu het roer omgooien om hun zaak toegankelijker te maken bij een breder publiek, blijft  Blok's Restaurant doen waar ze goed in zijn: Een Michelinster voeren, zonder pretenties met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

  Of zoals Werner Loens, hoofdinspecteur van de Guide Michelin het bij het toekennen van de ster verwoordde:

  "Blok's Restaurant is een schoolvoorbeeld van hoe een restaurant het beste evolueert. Mijnheer Blok heeft zijn keuken laten evolueren naar een meer verfijnde en sierlijke keuken met nog altijd een fantastische prijs-kwaliteit. Het doet ons plezier om mensen als de heer Blok aan te tonen dat ze goed bezig zijn."

   

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Blok's Restaurant*


  8,7

  (261 Recensies)


  eten

  8.9

  service

  8.8

  sfeer

  8.3

  "Blok’s"

  7,3
  eten: 8 service: 8 sfeer: 6
  Lampen hangen zo dat je er precies inkijkt, wc bij entree onhandig en slecht dat geen aanbod /aandacht vr non-alcoholische mensen: nooit gevraagd wat zij wilde drinken, geen aangepast drank arrangement. Eten top beh tundertartaar: te grof, weinig smaak
  -

  "Heerlijk"

  8,7
  eten: 9 service: 10 sfeer: 7
  Heerlijk gegeten en prettige bediening. Informeel maar prima. Heerlijke bijpassende wijnen maakten het helemaal af. Wat ik wel mis bij de betere restaurants (waar deze ook bij hoort) is openheid over de prijzen. Wat betaal je voor het tafelwater, het wijn (bob-) arrangement etc. Aan tafel er naar vragen met gasten er bij is ongemakkelijk maar onaangenaam verrast worden ook. Ik had zelf geen andere keuzes gemaakt maar anderen mogelijk wel.
  -

  "Heerlijke avond"

  9,3
  eten: 10 service: 10 sfeer: 8
  We hadden het 6 gangen menu met bijpassend wijn arrangement. Mooie opbouw in het menu wijn past goed bij elk gerecht. Samenwerking zwarte en witte brigade perfect. Gastvrouw zorgt dat je je thuisvoelt. Enig minpuntje: de tafel naast ons had ruzie. Verder een topavond.
  -

  "Top!"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Heel erg lekker gegeten => 6 gangen verrassingsmenu Ook de bijpassende wijnen waren heel erg goed Daarnaast erg aardige service en mooie uitleg van wat er op het bord lag en waar de wijnen vandaan komen. En niet geheel onbelangrijk: de stoel zat ook heel lekker =)
  -

  "Hetkkk gegeten!"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Heerlijk gegeten bij bloks! Goede en vriendelijke bediening, mooie gerechtjes! Aanrader!
  -

  "Spannend avondje bloks. "

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Het eten en de bijpassende wijnen waren fantastisch. De opmaak van de gerechten was steeds een schilderijtje.
  -

  Artikelen toegewijd aan: Blok's Restaurant*