Small 66ed7bd6 1cb2 42b2 8a16 cf46fd377bcd

Online Reserveren

DEAL: Fantastisch 5-gangen Michelin diner € 45,00 Te reserveren t/m 28 februari 2018

Fantastisch 5-gangen Michelin diner

Blok's restaurant is verkozen tot winnaar bij Dining with the Stars 2017.

Op basis van reviews van gasten is Blok's restaurant gekozen tot een van de winnaars tijdens de speciale Michelin Sterren Restaurant Week “Dining with the Stars” 2017.

Wil jij ook het winnende menu proeven? Boek dan nu jouw tafeltje en eet de (Michelin) sterren van de hemel!
 

Voordelen
+ Fantastisch 5-gangenmenu
+ Dining with the Stars winnaar
+ Geldig van donderdag t/m maandag exclusief zaterdag
+ Reserveer gratis en betaal in het restaurant
+ Gratis annuleren

* Niet in combinatie met andere acties
* Te gebruiken voor het diner

 

Reserveer nu

Over Blok's Restaurant*

Blok's Restaurant*
Krommestraat 49 , 3811 CB Amersfoort

Beleving van smaak & kwaliteit, op uw bord en in het glas. Zichzelf en u uitdagen, dat is het motto van Blok's Restaurant In Amersfoort.

Vooruitstreven? Zeker! Maar altijd met respect voor de basis van cuisine en wijn-spijs.

Waar veel restaurateurs nu het roer omgooien om hun zaak toegankelijker te maken bij een breder publiek, blijft  Blok's Restaurant doen waar ze goed in zijn: Een Michelinster voeren, zonder pretenties met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Of zoals Werner Loens, hoofdinspecteur van de Guide Michelin het bij het toekennen van de ster verwoordde:

"Blok's Restaurant is een schoolvoorbeeld van hoe een restaurant het beste evolueert. Mijnheer Blok heeft zijn keuken laten evolueren naar een meer verfijnde en sierlijke keuken met nog altijd een fantastische prijs-kwaliteit. Het doet ons plezier om mensen als de heer Blok aan te tonen dat ze goed bezig zijn."

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Blok's Restaurant*


8,6

(237 Recensies)


eten

8.9

service

8.8

sfeer

8.2

"Super avond met mooie gerechten en oog voor dieet wensen!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Op voorhand aangegeven dat één van de gasten van het gezelschap glutenvrij diende te eten. Hier is heel goed op ingespeeld, men heeft de gerechten hierop perfect aangepast. Mooie wijnen geserveerd bij de diverse gangen. Het enthousiasme van de bediening is groot wat de diner-ervaring vergroot.
-

"Fantastische smaakexplosie"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Heerlijk gegeten. Goede wijn/spijs combinaties. Heerlijke gerechten, echte smaakexplosie. Jammer van het gerecht met polenta wat niet mee kon qua niveau met de rest, maar de rest was dan ook wel erg goed. Jammer dat ze geen fantasievolle alcoholvrije drankjes hebben. De alcoholvrije wijn kan niet tegen de gerechten op en van een sterrenrestaurtant verwacht ik eigenlijk iets meer fantasie om voor een alcoholvrij drankje te zorgen die wel bij het gerecht past (tip: kaagjesland in reeuwijk kan dat heel goed)
-

"Super gezellig restaurant met heerlijk eten!!"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Dining with te stars-arrangement. Top!! Zeer leuke bediening, prettige sfeer in het restaurant. Het eten was top. Vooral de Nederlandse flair aan het eten is bij ons in de smaak gevallen. Mooi samengesteld diner. Aanrader!!
-

"Culinair en sfeervol"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Heerlijk gegeten en gedronken, met zorg en aandacht geselecteerd en met passie gepresenteerd. Plezierige ruimte, voldoende afstand tussen tafeltjes en geen last van akoestiek (zoals in andere restaurants het vaak wel een kakofonie aan geluiden kan zijn.)
-

"Heerlijk gegeten bij Blok's in Amersfoort"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Het eten, met twee heerlijke amuzes en daarna zes gangen was voortreffelijk. Groot pluspunt: de mogelijkheid om half gevulde wijnglazen te bestellen. De bediening bij Blok's is leuk, ongedwongen maar zeer ter zake kundig, en de chef is niet te beroerd om uit te leggen hoe je bouillon trekt van knolselderij. Zeker voor herhaling vatbaar!
-

"Heerlijke verwenavond"

8,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 5
Het was een avond heerlijk genieten van bijzondere gerechten met bijpassende wijnen. De service was goed, bijzonder vriendelijk en zorgvuldig. Minpuntje was het geluidsniveau in het restaurant. Wij konden elkaar nauwelijks verstaan door de gesprekken aan andere tafels.
-

Artikelen toegewijd aan: Blok's Restaurant*