Small 16f35485 5647 4694 90aa 7fde6032e401

Online Reserveren

Over Arsenaal Restaurants

Arsenaal Restaurants
Kooltjesbuurt 1 , 1411 RZ Bibliotheek Naarden-Bussum

U hebt zin in iets voortreffelijks. In een diner waarbij u na afloop gelukzalig achterover leunt. Ontspanning, plezier en gezelligheid. En een herinnering die uw smaakpapillen nog lang bijblijft. Graag verwelkomen wij u in Restaurant Het Arsenaal Arsenaal  Restaurants. Een prachtig gedecoreerd historisch pand in een historische Vestingstad, dat vrijwel even intiem en ongedwongen aanvoelt als uw huiskamer.

Ook op uw bord ervaart u de persoonlijke aandacht. Het Arsenaal laat u proeven Wij laten u proeven van culinaire hoogstandjes. Zonder poespas, alleen pure en eerlijke smaken. Zoals de natuur het bedoeld heeft!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Arsenaal Restaurants


8,1

(523 Recensies)


eten

8.2

service

8.1

sfeer

8.0

"Top"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Met zijn tweeën wezen lunchen bij het arsenaal kozen wij voor het lunch menu. Mooie soepele lichte gerechten. Komen hier zeker terug !
-

"Wat een Ontvangst!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Geweldige avond genoten in Arsenaal Restaurants, persoonlijk ontvangen door de gastvrouw werden wij naar een romantische hoektafel begeleid,waar wij eerst van het huisaperitief hebben genoten en daarna het Maandmenu Mei hebben gegeten à 32,50 p.p. Zelden eet je op dit niveau met deze uitstekende prijs,kwaliteit verhouding. Uitgebalanceerde smaken en een voortreffelijke saus bij de lamsbout. Ook attent was de bediening bij de koffie door te vragen of wij de koffie met of zonder bonbons wilden genieten. Conclusie, Jullie hebben er een nieuwe gast bij. Wij komen snel terug.
-

"Persoonlijke aandacht wat geen echte aandacht is."

6,0
eten: 6 service: 4 sfeer: 8
- Voorgerecht goed - Hoofdgerecht (kalf) was goed kauwen, bijna niet te verteren. Dit hebben wij gemeld aan de bedieningsmedewerker. Echter, hij zei: * dat wij het vlees dan wel niet gewend zouden zijn * het zo hoorde * hij het lekker vond * veel mensen het al hadden gehad en het lekker vonden (tja, de meeste mensen klagen er niet over en trekken hun eigen conclusie) * hij een compensatie zou doen in het dessert - Dessert: * Een compensatie van een bolletje ijs extra??? Wel erg zuinig. * Hij zei dat hij dan wel een compensatie zou geven, zodat hij tenminste geen negatieve recensie terug zou lezen op internet (als je geen negatieve recensie wil hebben, moet je daar ook je best voor doen! * Wij wisten niet eens dat dit de compensatie was. * De man uit de bediening vroeg niet of de compensatie naar wens was. * De smaak van de banaan met advocaat (nauwelijks te herkennen) was erg flauw. - Afrekenen * Eerst 20 euro teveel in rekening gebracht * Onderaan de nieuwe nota stond dat ze ook met kerst open waren terwijl het bijna pasen is?! Bediening: * De man uit de bediening vroeg of wij studeerden. Altijd een open vraag stellen, want aannames zijn nooit handig.. * De man uit de bediening vroeg wat wij voor werk deden. Halverwege ons gesprek liep hij weg en vroeg niet verder wat wij deden qua werk. Echte interesse toonde hij dus niet. Al met al: - Eten matig - Eten op het bord was mooi en creatief opgemaakt. - bediening onpersoonlijk en de man uit de bediening wist het beter dan de klant (nooit slim). - Erg zuinig in het weggeven wat iets lekkers, terwijl andere restaurants soms goedkoper zijn en veel beter qua service, eten en bediening (zoals het Kalkoentje in Rhenen). Geen moeite waard om hier nog een keer naar toe te gaan.
-

"meer verwacht"

4,0
eten: 3 service: 6 sfeer: 3
Bediening was zondermeer vriendelijk, het was ook niet zo heel erg druk, veel jong personeel overigens, het eten onder de vlag van de winnaars vd restaurantweek, is vlg. mij gewoon het maandmenu vd maand maart geweest, niet verkeerd maar ook weer niet speciaal, niet al te grote gangen....., dinertje ging al met al heel snel, uit en thuis in nauwelijks 2 uur tijd, eea was niet verkeerd maar daagt niet uit tot herhaling.
-

"Gourmet"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Prachtig aanblik van dit restaurant. We werden geweldig ontvangen, ook door de chef Paul Fagel. En dan het eten een heerlijk drie gangen menu verwent door de kok. Een prettige bediening, vriendelijk en niet gehaast. Een aanrader " top".
-

""

7,7
eten: 7 service: 8 sfeer: 8
Met slecht weer op een zondagmiddag in een heerlijk, sfeervol, mooi restaurant samen met vrienden een heerlijke lunch nuttigen is fantastisch! 't Arsenaal is een top-restaurant.
-