Over Arsenaal Restaurants

Arsenaal Restaurants
Kooltjesbuurt 1 , 1411 RZ Bibliotheek Naarden-Bussum

U hebt zin in iets voortreffelijks. In een diner waarbij u na afloop gelukzalig achterover leunt. Ontspanning, plezier en gezelligheid. En een herinnering die uw smaakpapillen nog lang bijblijft. Graag verwelkomen wij u in Restaurant Het Arsenaal Arsenaal  Restaurants. Een prachtig gedecoreerd historisch pand in een historische Vestingstad, dat vrijwel even intiem en ongedwongen aanvoelt als uw huiskamer.

Ook op uw bord ervaart u de persoonlijke aandacht. Het Arsenaal laat u proeven Wij laten u proeven van culinaire hoogstandjes. Zonder poespas, alleen pure en eerlijke smaken. Zoals de natuur het bedoeld heeft!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Arsenaal Restaurants


8,1

(529 Recensies)


eten

8.2

service

8.1

sfeer

8.0

"Geen uitblinker"

5,7
eten: 3 service: 6 sfeer: 8
Het restaurantweek menu was vrij simpel en als enthousiaste hobby-koks hadden we dit zelf ook gekund; dát is niet de reden waarvoor we naar het Arsenaal gaan. Te hard gebakken aardappel-koekjes, kreeftensaus die bitter smaakte van wat aanbrandsels en waterige morieljus, dat stelde teleur.
-

"Jammer"

6,7
eten: 6 service: 7 sfeer: 7
toen we binnen kwamen werden we verwelkomt door de gastvrouw aan tafel namen we een apperetiefje. toen werd er gevraagd of we wilde beginnen met patanegra ham en oesters dit omdat ik had aangegeven omdat mijn tafelgast geen schaal en schelpdieren wilde dus wij namen twee keer de ham erg lekker en zacht toen kwam ze met het kaartje wat het drie gangen menu was je kon al niet kiezen en wij dachten dat de ham het voorgerecht was nou het voorgerecht was klein maar wel erg lekker toen kregen wij eend was wat taai en sloten beide af met een kaasplankje met supplement van 5 euro we hadden gereserveerd met Iens twee keer een drie gangen menu A 27,50 PP nog een spanisch koffie en een cappuccino na, rekening €133,50 stonden nog dingen op die we niet besteld hadden oeps we zijn heus wel wat gewend gaan vaak uit eten zowel goedkoop als duurder maar hier voelde we ons toch wel genaaid. hier gaan we dus niet meer naartoe
-

"We hadden meer verwacht"

6,7
eten: 5 service: 8 sfeer: 7
Alle drie gangen vielen tegen. We kregen ook geen amuses
-

"Heerlijk gedineerd"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Heerlijk gedineerd. Mooi smakenpalet met prima bijpassende wijn. Zeer voorkomende ontvangst en bediening, kortom een topper!
-

"een heerlijke maaltijd en avond"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Gisteren gegeten bij de Arsenaals. Wij werden zeer vriendelijk ontvangen en na het afgeven van de jassen naar ons tafeltje gebracht. De keuze van het restaurant week menu was erg goed en ook de souplesse om een tussengerecht te upgraden naar een hoofdgerecht. Leuk wijn arrangement. Kortom een succesvolle avond en voornemen om terug te komen om buiten op het terras te kunnen eten.
-

"Geweldig!"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Aardige bediening met echt verstand van zaken. Ruime hoeveelheden en kwalitatief zeer goed eten. Absoluut een aanrader
-