Restaurant 't Kalkoentje in Rhenen

Over Restaurant 't Kalkoentje

't Kalkoentje
Utrechtsestraatweg 143 , 3911 TS Rhenen

Bij restaurant 't Kalkoentje in Rhenen kan het leven even heerlijk tot rust  komen. Gelegen aan de Hollandse Nederrijn vindt u een oase van rust en culinaire verwennerij. Geniet van het knapperend haardvuur in de winter en het weergaloos terras aan het water in de zomer.

Het restaurant kijkt ernaar uit je binnenkort te mogen verwelkomen voor een heerlijke kennismaking vol culinaire hoogtepunten.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant 't Kalkoentje


9,0

(612 Recensies)


eten

9.1

service

9.0

sfeer

8.9

"Een culinaire verwennerij "

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Deze culinaire verwennerij niet willen missen, heerlijke amuses en gerechten in een gezellige en ongedwongen sfeer. De bediening was perfect, direct en niet overdreven. Dus van ons een dikke voldoende voor ‘t Kalkoentje.
-

"Pareltje!"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
puur toevallig komen wij bij dit mooie restaurant uit waar je qua prijs en kwaliteit uitstekend kunt lunchen / dineren. de wijnkeuze is eveneens voortreffelijk net als de bediening. kortom een aanrader!
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Super lekker gegeten, uitleg van de gerechten was goed, Veel amuses tussendoor .Het was precies voldoende allemaal. Wijnen zorgvuldig gekozen. Top locatie, heerlijk op het terras. Einde avond wel even onder een dekentje, maar ach je bent in Nederland. . Nico en team bedankt.
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Genoten van een heerlijke 5-gangen lunch in de tuin met een prachtig uitzicht op de rivier.Alles klopte.Het eten was uitstekend.
-

"Oh.... my.... goodness!"

8,0
eten: 10 service: 7 sfeer: 7
Wij dachten voor een 4 gangen diner te gaan maar als ik alle amuses en hapjes mee reken hebben we wel 8 of 9 keer iets overheerlijks voorgeschoteld gekregen. Fantastische smaken prachtig geserveerd (door de koks zelf wat extra leuk is) met heerlijke wijnen. Wat een restaurant!
-

"Bedankt voor de mooie gerechten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Uitstekend gegeten. Personeel was prettig en ongedwongen. Prachtige locatie. Echt een aanrader.
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant 't Kalkoentje