Geronimo Restaurant in Hilvarenbeek

Over Geronimo Restaurant

Geronimo Restaurant
Vrijthof 27 , 5081 CB Hilvarenbeek

Wat is een mooiere plek voor een restaurant dan aan de Vrijthof in Hilvarenbeek? Dit fraaie met lindenbomen omzoomde plein trekt bezoekers uit de verre omgeving, die zich graag willen laten verrassen. Angélique Coppens en Joost van Nunen maken hier hun droom waar: een horecagelegenheid met een heel eigen sfeer. En met een bijzondere naam: Geronimo.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Geronimo Restaurant


9,1

(12 Recensies)


eten

9.3

service

9.1

sfeer

8.9

"Dineren aan de Vrijthof"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Volgens ons kun jein Hilvarenbeek op veel plaatsen eten, maar nergens zo goed als bij Geronimo. Laat de kok zijn gang maar gaan. Her verrassingsmenu leverde echte verrassingen. Combinaties van smaken, aparte ingredienten, smaakvolle opmaak van de borden. Bijzondere hartelijke mensen in het team. Dit was voor ons een heerlijk avondje uit.
-

"Lekker eten in tuin"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Gemoedelijke sfeer, veel aandacht voor het eten en voor ons. Heerlijk gegeten in de achterliggende tuin met bijpassende wijn. Kleine opmerking werd direct opgepakt, dus aanwinst voor en aanrader in Hilvarenbeek!
-

"Dining Sith the stars"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Gisteravond meegedaan met Dining with the Stars. We kregen een 5 gangen surprise menu waarvan we hebben genoten. Heerlijke smaken, aardige gastvrouw/eigenaresse en erg leuk dat chef-kok/eigenaar nog even aan tafel kwam. Pas een half jaar bezig, nu al in de top250, en dat is niet voor niets!
-

""

9,3
eten: 10 service: 8 sfeer: 10
Een heel knus restaurant met vriendelijke bediening. Ruim opgezette en gezellige tuin. Het eten was voortreffelijk. Interessante en lekkere amuses. De gangen waren mooi in balans en de tijd tussen de gangen ideaal. Het wijarrangement bij het 5 gangen diner is zeer aan te raden. Zeer aanbevolen als veelbelovend restaurant.
-

"Top!"

9,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 10
Heerlijk gegeten. Bijzondere èn lekkere smaaksensaties. In 1 woord TOP. We komen zeker terug.
-

"Heerlijk eten!"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Heerlijk open terras met uitzicht op het hof gegeten. Tussen de 5 gangen kregen we heerlijk amuse van het huis. Echt een aanradertje!
-