Diningcity Deal: Subliem 5-gangen verrassingsmenu bij Grand Cafe 1884 € 32,50


5-gangen verrassingsmenu € 32,50

Restaurant Grand Cafe 1884 is een van de winnaars van de Restaurant Week 2018!

Op basis van reviews van gasten is restaurant Grand Cafe 1884 gekozen tot een van de winnaars tijdens de Nationale Restaurant Week 2018.

Pal naast Amsterdam Centraal Station met uitzicht op het IJ vind je Grand Cafe 1884. Hier kun je terecht voor de heerlijkste koffies en lunchgerechten, maar ook voor diner arrangementen en wijnen.

DiningCity biedt in samenwerking met Grand Cafe 1884 een heerlijk 5-gangen verrassingsmenu aan voor € 32,50.

 

 • Te reserveren t/m 31 mei 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Grand Cafe 1884

  Grand Cafe 1884
  de Ruyterkade 105 , 1011 AB Amsterdam

  Het moderne en sfeervolle Grand Café 1884 is gevestigd in een prachtig oud pand aan het IJ. De naam zegt het al, het pand stamt uit 1884. 

  Onder leiding van Chef kok Michiel Visser (Lute, Merlet, North Sea Jazz Club) wordt de keuken aangevoerd. Samen met zijn team worden elke dag de lekkerste verse gerechten voor bereid. Er is aandacht voor ambacht en pure ingrediënten.

  Het belangrijkste ingrediënt in de keuken en bediening is de mix van hoge kwaliteit, ambachtelijke bereidingen, liefde voor het product en passie voor gastvrijheid in een stijlvolle en tevens ongedwongen sfeer.

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Grand Cafe 1884


  9,2

  (23 Recensies)


  eten

  9.5

  service

  9.5

  sfeer

  8.5

  ""

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Great experience. Food is good and with big portion.location is very convenient. Staff is so good and made tailor made cake for my boy friend because it is his birthday. Thanks again guys. Enjoy a lot!
  -

  ""

  9,3
  eten: 10 service: 10 sfeer: 8
  Genoten van het 5 gangen verrassingmenue. Heel originele gerechten geserveerd door heel vriendelijk personeel. Komen zeker nog eens terug.
  -

  "lekker gegeten."

  7,7
  eten: 8 service: 8 sfeer: 7
  Heerlijk menu gegeten bij Grand café 1884. Echt een verassingsmenu. Wij werden met alle zorg omringd. Wij hopen voor de medewerkers van 1884 dat de bouwwerkzaamheden voor de deur snel verdwijnen, al heb je er vrijwel geen last van, straks is het uitzicht heel leuk! Nu is het heel rommelig.
  -

  "Uitstekend"

  9,0
  eten: 9 service: 9 sfeer: 9
  Opnieuw genoten van een vijf gangendiner. Het eten was erg lekker. De bediening, goed, gezellig en vriendelijk. Echt een grand café met verschillende soorten gasten. Echt een aanrader. Tot een volgende keer.
  -

  "Bijzondere aanrader om te gaan eten"

  8,7
  eten: 10 service: 10 sfeer: 6
  Mooie aanbieding voor een vijf-gangen-diner! Vrijdag 6 april gegeten. Leuke ontvangst. Uitzicht op het IJ viel tegen (door allerlei werkzaamheden aan de weg enz.) Heel fijne bediening; deskundige en leuke uitleg bij elke gang van het diner. En wat een culinaire hoogstandjes; elke gang zo mooi opgemaakt; heel verfijnd weergegeven, en uitzonderlijk van smaak. Samenstelling van de gerechten en bijbehorende toefjes...enz: geweldig!! Een smaaksensatie van jewelste. (Bv: op de huid gebakken dorade in een kreeftenmousse, en wat te denken van de mooi opgemaakte vleesgerechten, waarvan het “draadjesvlees” ongelooflijk perfect smaakte. En wat een enthousiaste, vrolijke en deskundige bediening! Kok en personeel: willen jullie alsjeblieft blijven?
  -

  "genoten"

  8,7
  eten: 10 service: 10 sfeer: 6
  Gisteren heerlijk gegeten bij grand cafe 1884, we wisten niet wat ons stond te wachten, want hadden een 5 gangen verrassingsmenu! maar het overtrof ons met alles, heerlijk culinair, ook hoe het opgediend werd, hoe het eruit zag, en het belangrijkste de smaak. Bediening was erg vriendelijk, De ambiance vonden we wat minder, het zag er vrij eenvoudig uit, en dat vonden we niet zo passen met het eten wat we hebben gehad! Het zag er wel schoon uit, wat zeker belangrijk is, vandaar dat we bij sfeer ook iets minder hebben gegeven.
  -