Restaurant Petossi in Haarlem

Over Restaurant Petossi

Petossi
Lange veerstraat 15 , 2011 DA Haarlem

Bij restaurant Petossi in Haarlem krijg je verrassende gerechten met veel producten van leveranciers waar Holland trots op is. Chefkok Bart van Berkel, bekend als winnaar van Masterchef, werkt met Hollandse producten met internationale bereidingen. Een lust voor het oog maar zeker voor de maag!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Petossi


9,1

(7 Recensies)


eten

9.1

service

9.4

sfeer

8.9

"Prachtig geheel"

9,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 10
Genoten van een heerlijk 3 gangen menu met wijnarrangement. De gerechten waren mooi in balans en met goede technieken bereid. Hier en daar miste er wat spanning maar dat doet niet af aan de smaak. Ook het wijnarrangement was prima verzorgd en met heerlijke wijnen. De service was erg vriendelijk en prettig en het restaurant is prachtig. Een leuk avondje uit.
-

"Culinair feestje"

9,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 7
Prima ontvangst, gezellige, warme sfeer en fantastisch gegeten. Gekozen voor het restaurant feestweek 3-gangen menu aangevuld met een extra gang en een wijnarrangement. Zeer verrassende smaken, door de vrouwelijke sommelier voorzien van uitstekend bijpassende wijnen en oogstrelend opgediend. Het restaurant is pas open en in de keuken zwaait de eerste winnaar van Masterchef Nederland, Bart van Berkel, de scepter. Een bevlogen, creatieve chef en een belofte voor de toekomst!
-

"Echt een avondje uit!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Elk bordje was weer een aangename en heerlijke verrassing!
-

"Waarom geen 5 sterren?"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Recensies van alleen maar 5 sterren wantrouw ik zelf altijd. Dit is dan gelijk ook de enige reden waarom ik geen 5 sterren heb gegeven. We waren (met z'n tweetjes) bij Petossi via de restaurantweek en het was heerlijk. Het 3 gangen diner zat vol met interessante smaken en ingrediënten, daarnaast werden we ook nog getrakteerd op een aantal bijzondere amuses. Verder was de aankleding en de het personeel precies wat je mag verwachten van een restaurant met een dergelijke status. Top avond, maar vooral genoten van de geweldig samengestelde gerechten.
-

"diner"

8,3
eten: 8 service: 9 sfeer: 8
Tijdens de restaurantweek hier gegeten en zeker een aanrader. Heerlijke gerechten met veel diversiteit en verassende smaken! Vriendelijke, snelle en kundige bediening.
-

"Uitstekend 4 gangen diner. Chefs menu 1 x regulier en 1 x vegetarsich"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
De diverse gerechten en amuses waren uitstekend. Sfeer prima. Professionele en vriendelijke staf. Goede uitleg en tijd om vragen te beantwoorden. Mooie rustige inrichting met genoeg privacy tussen de diverse tafels. Topavond.
-