Diningcity Deal: Verrukkelijk 3-gangen diner € 31,50


.

Bistro Het Groene Pandje is een van de winnaars van de Restaurant Week 2018!


Op basis van reviews van gasten is bistro Het Groene Pandje
gekozen tot een van de winnaars van regio Gelderland tijdens de Nationale Restaurant Week 2018, met een fantastisch cijfer van een 9,48.

Wil je het winnende 3-gangendiner (nogmaals) proeven voor slechts 31,50 euro per persoon? Boek dan nu jouw tafeltje (en eet de sterren van de hemel)!

 • Te reserveren t/m 31 december 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Restaurant Bistro Het Groene Pandje

  Bistro Het Groene Pandje
  Langstraat 74 , 3771 BH Barneveld

  De sfeervolle Bistro Het Groene Pandje ligt in het centrum van het Gelderse dorp Barneveld en staat bekend om zijn hoge mate van gastvrijheid en klassiek Franse keuken met haar eigen culinaire twist in 'bistro sfeer', ook wel bistronomie genoemd.
  Onze mooie gerechten worden door ons keukenteam bereid door gebruik te maken van de beste kwaliteit verse ingrediënten. Graag vernemen wij of wij rekening dienen te houden met uw allergieën/dieetwensen. Uiteraard willen wij ook graag rekening houden met onze vegetarische gasten.

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant Bistro Het Groene Pandje


  9,2

  (11 Recensies)


  eten

  9.5

  service

  9.3

  sfeer

  8.7

  "Hoog niveau"

  9,3
  eten: 10 service: 9 sfeer: 9
  Wauw, na de overname is Bistro Het Groene Pandje echt verbeterd! De couverts zijn van een hoog niveau. De keuken laat zien over uitstekende technieken te beschikken. Prachtige stukjes vlees en meermaals "verschillende bereidingen van". Heel bezonder! Daarnaast interessante achtergrondinformate ontvangen bij de eerste wijn - niet een afgeraffeld verhaal maar rustig de tijd genomen om uitleg te geven. Helaas deed een andere serveerster dit niet bij onze dessertwijn. Volume en sfeer van de muziek was precies goed.
  -

  "Even wennen"

  5,7
  eten: 8 service: 5 sfeer: 4
  Het ontvangst begon slecht, want er was niet gekeken wie wij waren en wat voor soort reservering (aantal gangen) wij hadden gemaakt. Wij kregen namelijk de kaart aangeboden. Ook de amuse was niet goed. Deze was met vis, terwijl was doorgegeven dat een van beiden geen viseter is. Maar daarna kwam het goed en was het driegangen diner erg smaakvol met een mooie combinatie van gerechten die perfect in balans waren met elkaar. Na een wat mindere start bij het ontvangst was daarna ook de bediening weer helemaal goed.
  -

  "Een 5 gangen feestje"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  De sfeer is chique en ontspannen en de verse bloemen zijn en lust om naar te kijken. Bediening vriendelijk en tot elk verzoek genegen. We genoten van een 5 gangen menu. Dat was een feestje voor de tong en het oog.
  -

  "Geweldig! "

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Vrijdag een heerlijk viergangenenmenu gegeten. Prijs - /kwaliteitverhouding vonden wij prima. De bediening was vriendelijk en alert.
  -

  "Fantastic !"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Fantastisch eten ! Een echt aanrader.
  -

  "Het beste restaurant ter wereld."

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Wat een top restaurant dit !
  -