Restaurant Nacarat in Amsterdam

Over Restaurant Nacarat

Nacarat
Rokin 49 , 1012 GL Amsterdam

Restaurant Nacarat in Amsterdam is geïnspireerd op de warme kleur oranje die terug komt in de zon die ondergaat tijdens een geweldige smaakervaring van chefkok Chef Angelo Kremmydas.

Geniet van de geweldigen smaken die het Midden-Oosten te bieden heeft in het hart van Amsterdam. Laat je amuseren door het prachtige uitzicht of door de geweldige bereidingen van koks in de open keuken. Smaken, geuren, kleuren en uitzichten geven je een Oosterse betovering. 

Ben je klaar voor de betoverende smaak van het Midden-Oosten? Proef, deel en bewonder Nacarat. 

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Nacarat


8,2

(22 Recensies)


eten

7.7

service

7.8

sfeer

8.9

""

7,3
eten: 6 service: 8 sfeer: 8
Ik was er nu voor de derde keer. Ik vond het minder geworden. Ik had een broodje kebab. Het was bijna koud wat ik jammer vond. Verder niets op aan te merken.
-

""

9,3
eten: 9 service: 9 sfeer: 10
Mooie en bijzondere smaken en combinaties. Goede bediening en fijne sfeer. Ze zitten op de bovenste etage van een warenhuis en dat is niet helemaal duidelijk aangegeven. Maar dit restaurant is het waard om naar te zoeken.
-

"Super gaaf en lekker eten"

9,3
eten: 10 service: 9 sfeer: 9
Wow. Wat een super moi restaurant is dit. Heerlijk gegeten, fijne muziek en echt goede gerechten. Vooral dat voorgerecht met alle kleine mezze vonden wij erg goed.
-

"Lekker eten, mooie locatie"

9,0
eten: 10 service: 9 sfeer: 8
Fijne avond gehad met lekker eten en beleefde bediening. Klein minpuntje: als je met de restaurantweek komt, mag je alleen aan de bar en niet aan het raam zitten.
-

"Restaurant Nacarat"

4,3
eten: 2 service: 6 sfeer: 5
De lunch was heel slecht en zeer minimaal. Snap niet dat de eigenaar weg kan komen met de top 100 restaurants?? Ik wil u aanraden er eens te gaan lunchen om zelf te ervaren hoe het is,
-

"Restaurant Week was top!"

9,3
eten: 10 service: 9 sfeer: 9
Menu was heel lekker, bediening was aardig en netjes. De uitzicht was prachtig en interieur was super mooi. Ook veel vega opties! We komen graag een keer terug.
-