Restaurant Gastro|Bistro XO in Groningen

Over Restaurant Gastro|Bistro XO

Gastro|Bistro XO
Folkingestraat 13 , 9711 JS Groningen

Bij XO kun je creatief eten in een ongedwongen sfeer. We koken met de seizoenen mee en zorgen dat je kunt eten en drinken voor een fijne prijs. We laten je graag kennismaken met onze buitengewone creaties in ons 5 gangen menu.

Je vindt XO in de bruisende Folkingestraat, in 2015 uitgeroepen tot de leukste winkelstraat van Nederland. Op 10 minuten loopafstand van het bus- en treinstation en vrijwel direct om de hoek van de Vismarkt. XO als snelle tussenstop tijdens het winkelen? Of uitgebreid lunchen, dineren of borrelen? Je bent van harte welkom!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Gastro|Bistro XO


9,7

(9 Recensies)


eten

9.9

service

10.0

sfeer

9.2

"lekker, verzorgd dineren in prettige omgeving"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
mooi opgediend, persoonlijk verzorgd, heerlijk van smaak met prettige wijnen
-

"Altijd genieten bij XO "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Altijd heerlijk, kom er geregeld om bijna alle menu's te proeven!
-

"Het was een "Feestje"."

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Eigenlijk was alles ver boven onze verwachting. Het 'Verrassingsmenu' was ook écht een verrassing!
-

"Heeerlijk eten"

9,0
eten: 9 service: 10 sfeer: 8
Supervriendelijk en professionele bediening. Het voorgerecht van de carpaccio was niet zo heel erg lekker. Misschien teveel smaken. De patemousse was heeeel erg smaakvol en mooi. De vis mooi opgediend. De kalfssukade was alles wat je ervan kunt verwachten, heeeeerlijk. En het desert was ook heerlijk. Gezellige sfeer. Een beetje koud bij het raam.
-

"Super gegeten!"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
We hebben super genoten. Het eten is een feestje hier! Mooi opgediend. Fijne smaak combinaties. Goede wijnen. Echt top! En hele vriendelijke bediening.
-

"Heerlijk gegeten!"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Wij hebben het Restaurantweek menu gegeten. Door de simpele namen van de gerechten, dachten we een standaard maaltijd te gaan genieten. De gerechten overtroffen onze verwachtingen ruimschoots. We hadden er een wijnarrangement bij genomen, waarmee de gerechten uitstekend werden aangevuld. De kok kwam ook een paar gangen opdienen. Je merkt dat hier met liefde wordt gekookt en bediend. Klein punt van kritiek voor wat betreft de aankleding. Wij vonden het licht erg fel. Wat meer geel licht in plaats van wit licht, zou zorgen voor een warmere sfeer en uitstraling.
-