Vrielink Bar & Kitchen in 's-Hertogenbosch

Over Vrielink Bar & Kitchen

Vrielink Bar & Kitchen
Snellestraat 28 , 5211 EN 's-Hertogenbosch

Bij Vrielink Bar & Kitchen dineer je in een monumentaal pand en in een gemoedelijke sfeer. Echt bourgondisch genieten met de Brabantse gastvrijheid! 

In de open keuken wordt met dagverse producten gewerkt en worden de gerechten met passie en liefde bereidt. 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Vrielink Bar & Kitchen


9,1

(11 Recensies)


eten

8.5

service

9.2

sfeer

9.7

"Geweldig gegeten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk gegeten en vriendelijke bediening. Uitstekende prijs kwaliteitverhouding. Waar je soms wel eens het idee hebt dat je een aangepaste behandeling krijgt als je een deal hebt, was dat hier absoluut niet het geval. Echt een aanrader.
-

"grote honger"

7,7
eten: 7 service: 8 sfeer: 8
prima restaurant, goede bediening, alleen de porties zijn veeeeel te groot, na een half brood als appetiser en een voorgerecht met een ons of 3 zalm kan je eigenlijk naar huis. Kwaliteit is prima, presentatie gaat verloren in een te vol bord
-

"Zeer tevreden"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heel vriendelijk en gastvrij. Eten was voortreffelijk.Zeer aan te bevelen.
-

"Heerlijke avond "

9,3
eten: 8 service: 10 sfeer: 10
Hele mooie ambiance onder de kap van historisch pand. Fijne sfeerdoor witte verf op het hout, planten en fijne verlichting. Aardige bediening die vraagt hoe snel we de volgende gang Willen of nog even willen wachten. Lekker flesje rode wijn voor schappelijke prijs. 3 gangen menu lekker en qua hoeveelheid ook precies goed.
-

"Genoten van een overheerlijk driegangenmenu"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hebben genoten van een overheerlijk driegangenmenu. Verrassend en erg smakelijk was het voorgerecht; een ravioli met aubergine met een lekkere saus. Mooie sucade met heerlijke groenten als hoofdgerecht en een fris nagerecht. Vrielink serveert mooie ruime porties.
-

"Heerlijke avond"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We zijn welkom geheten door de eigenaar en zijn daarna bediend door een jonge ober, die verrassend veel van wijn wist. De chef had een lekker menu voorbereid, vooraf een ravioli van gevogelte. En als dessert fris citroen ijs en mango saus. mmmm
-