Restaurant De Saffraan in Amersfoort

Over Restaurant De Saffraan

De Saffraan
Kleine Koppel 3 , 3812 PG Amersfoort

Welkom aan boord bij Restaurant De Saffraan te Amersfoort! 

Hier is het keuken team elke dag bezig met het verder ontwikkelen van smaken, bereidingstemperaturen, texturen en het perfectioneren van onze gerechten. 

wijn - spijscombinaties van De Saffraan zijn geïnspireerd op de internationale keuken. Onze gerechten worden met uiterste zorg en passie voor u samengesteld met verse ingrediënten, kruiden en gerechten uit het warme zuiden. Het interieur is een combinatie van comfortabel eigentijds design. Verse producten van hoge kwaliteit zijn de basis en daar voegt het team van De Saffraan nog een flinke dosis creativiteit en vakmanschap aan toe.

 

Voer als adres in voor uw navigatie: Eemlaan 21

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Saffraan


8,6

(543 Recensies)


eten

8.8

service

8.5

sfeer

8.4

"Verrukkeluk weerzien."

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Altijd weer een aangename verrassing
-

"In 1 woord: "geweldig"!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Alles klopte. Van de ontvangst op het dek, het aanvangsdrankje in de zon op het dek en vervolgens de romantische en uiterste sfeervolle setting, waar alle bijpassende wijnen en spijzen in een aantal gangen werden uitgeserveerd. Wat een heerlijkheid en wat een klasse. Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Op en top een geweldige avond en zeker voor herhaling vatbaar!
-

""

7,7
eten: 9 service: 7 sfeer: 7
De hele avond was een feestje met veel verrassingen.
-

"Heerlijke lunch"

9,3
eten: 10 service: 9 sfeer: 9
Heerlijk gelunched bij dit restaurant ihkv de restaurantweek. De schelvis gado gado was subliem en de topgang, maar ook de tartaar van Gascogne rund zowel als het dessert van rabarber en ijs waren voortreffelijk. En een bovengemiddeld interessant wijnarrangement ook nog erbij. Hier komen we nog eens.
-

"Heerlijke smaken! "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het eten was erg lekker. Verrassende amuses met heerlijke smaken. De gerechten waren heerlijk, van begin tot eind genoten. Bediening is snel en vriendelijk.
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het was weer fantastisch, nog nooit terleurgesteld hier! Super lekker weer, mooie begeleidende wijnen, zeer vriendelijk en proffesioneel personeel. De Saffraan is echt 1 van onze favoriete restaurants
-