Restaurant ZUID in Amsterdam

Over Restaurant ZUID

ZUID
Stadionweg 320 , 1076 PK Amsterdam

In het hartje van Amsterdam Zuid, is het warme, stijlvolle Restaurant ZUID gevestigd. Laat je verleiden door de prachtige gerechten van chefkok Richard Way en zijn keukenteam en ervaar de gastvrijheid van de bediening.

ZUID is warm en intiem, huiselijk en toegankelijk, voor iedereen op zoek naar kwaliteit in Zuid. Een mix van oud en nieuw, modern en klassiek, zowel in het interieur als op de kaart.

ZUID is het tweede thuis van eigenaar Michiel van der Eerde. Lang geleden werd hij al verliefd op deze plek, toen nog de eerste ‘night shop’ van Amsterdam, waar zijn passie voor koken ontstond.

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant ZUID


9,1

(15 Recensies)


eten

9.5

service

8.9

sfeer

8.9

"Lekker gegeten met bijpassende wijnen! Zeker voor herhaling vatbaar"

8,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 10
Lekker gegeten met bijpassende wijnen. Zeker voor herhaling vatbaar. Goede service en gezellige sfeer!
-

"fantastisch"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
fantastische gerechten, fijne sfeer, en top service! echt een aanrader
-

"Briljant gegeten (wederom)"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Inmiddels al 5x gegeten bij dit nieuwe restaurant. Echt subliem! Mooie smaken, fijne porties en prima bediening. Moet nog ontdekt worden door Amsterdam. Diamantje dit!
-

"Zalig gegeten!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wij waren gisteren met vrienden eten in Zuid.... en we waren zeer aangenaam verrast.... een heerlijke tartaar van kalf... daarna een stukje buikspek met pinda's... en als hoofdgerecht een heerlijk stuk Dorade... t was echt zalig!!! Elk gerecht! En de bediening top!!! Wij komen zeker terug!!!
-

"Mooie tent & mooie gerechten,"

7,3
eten: 8 service: 6 sfeer: 8
Mooie tent & mooie gerechten. Het eten was wel net iets te zout. De deal was dat tafelwater in de prijs ingegrepen was, maar de 2e fels tafelwater moest apart betaald worden. Als deze 2 punten niet het geval waren, hadden we echt optimaal genoten.
-

"Heerlijke lunch"

8,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 7
Het eten was heerlijk en de bediening heel plezierig en professioneel. Het interieur was wat rommelig maar zal me niet weerhouden terug te gaan.
-