Diningcity Deal: Prikkel je zintuigen met dit fantastische 7-gangenmenu € 59,00


Fantastisch 7 gangen diner in voormalig klooster in hartje Breda!

Geniet bij Restaurant Liefdegesticht in Breda van een fenomenaal 7 gangen diner. In dit voormalige klooster koken chef Bart Klomp en zijn team creatieve gerechten met pure en verse ingrediënten.Het draait hier om eenvoudige gerechten met een rijke smaak, gebaseerd op de laatste culinaire trends.

Het prachtige hotel-restaurant ligt midden in het oude stadscentrum van Breda en combineert een moderne, luxe elegantie met de oude elementen van het klooster.

 • Te reserveren t/m 30 juni 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Restaurant Liefdegesticht

  Restaurant Liefdegesticht
  Nieuwstraat 23 , 4811 WV Breda

  Welkom in het FOOD SANCTUARY van Nederland. In het hart van Breda bevindt zich de nieuwste culinaire hotspot van Nederland. Restaurant Liefdegesticht is een verlengde van Hotel Nassau Breda, gevestigd in een voormalig klooster. 

  Niet zomaar een restaurant maar een heiligdom waarin chef-kok Bart Klomp en zijn volgelingen dagelijks hun vakidiotie etaleren. Samen verheffen zij goed eten tot een religie.

  In restaurant Liefdegesticht stelt iedereen alles in het werk om u een perfect gerecht en een unieke beleving te bieden. Iedereen is gek van lekker eten, waarbij eenvoudige gerechten met een rijke smaak centraal staan; geheel in de sfeer van de rooms-katholieke nonnen die hier vroeger leefden.

  Alle gerechten zijn puur, vers, creatief en van hoge kwaliteit. Hier wordt het onverwachte zelfs overtroffen. En als u daarbij niet geniet van de heerlijke wijnen, dan begaat u pas écht een zonde.

   

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant Liefdegesticht


  7,7

  (2 Recensies)


  eten

  8.0

  service

  8.0

  sfeer

  7.0

  "Huwelijksverjaardag"

  8,0
  eten: 8 service: 8 sfeer: 8
  Heel lekker gegeten, mooie locatie, vriendelijke professionele bediening, gewoon genieten.
  -

  "Heerlijk!"

  7,3
  eten: 8 service: 8 sfeer: 6
  Een verrassingsmenu van 7 gangen. De chef-kok wist te verrassen en het smaakte allemaal heerlijk hoewel ik vegetarisch wilde eten. Niet makkelijk voor de kok.
  -