Restaurant Liefdegesticht in Breda

Over Restaurant Liefdegesticht

Restaurant Liefdegesticht
Nieuwstraat 23 , 4811 WV Breda

Welkom in het FOOD SANCTUARY van Nederland. In het hart van Breda bevindt zich de nieuwste culinaire hotspot van Nederland. Restaurant Liefdegesticht is een verlengde van Hotel Nassau Breda, gevestigd in een voormalig klooster. 

Niet zomaar een restaurant maar een heiligdom waarin chef-kok Bart Klomp en zijn volgelingen dagelijks hun vakidiotie etaleren. Samen verheffen zij goed eten tot een religie.

In restaurant Liefdegesticht stelt iedereen alles in het werk om u een perfect gerecht en een unieke beleving te bieden. Iedereen is gek van lekker eten, waarbij eenvoudige gerechten met een rijke smaak centraal staan; geheel in de sfeer van de rooms-katholieke nonnen die hier vroeger leefden.

Alle gerechten zijn puur, vers, creatief en van hoge kwaliteit. Hier wordt het onverwachte zelfs overtroffen. En als u daarbij niet geniet van de heerlijke wijnen, dan begaat u pas écht een zonde.

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Liefdegesticht


7,7

(2 Recensies)


eten

8.0

service

8.0

sfeer

7.0

"Huwelijksverjaardag"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Heel lekker gegeten, mooie locatie, vriendelijke professionele bediening, gewoon genieten.
-

"Heerlijk!"

7,3
eten: 8 service: 8 sfeer: 6
Een verrassingsmenu van 7 gangen. De chef-kok wist te verrassen en het smaakte allemaal heerlijk hoewel ik vegetarisch wilde eten. Niet makkelijk voor de kok.
-