Restaurant Bouchon d'en face in Maastricht

Over Restaurant Bouchon d'en face

Bouchon d'en face
Wycker Brugstraat 54 , 6221ED Maastricht

Een Frans concept met traditionele en eerlijke gerechten voor een betaalbare prijs. Bouchon d’en Façe is een kruising tussen een bistro, een taverne en gastronomie, waar geestigheid en durf voorop staan. 

Typerend aan een originele bouchon is de persoonlijke band die het personeel creëert met zijn gasten. “We gaan een stap verder dan gastvrijheid”, vertelt Mullenders. Jong en oud is welkom voor lunch, diner of om te borrelen. Een Franse wijn wordt geserveerd met charcuterie, die vers wordt gesneden met de snijmachine die op de bar staat. De ongedwongen Franse sfeer wordt doorgevoerd van de menukaart tot in het interieur.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Bouchon d'en face


9,2

(11 Recensies)


eten

9.1

service

9.5

sfeer

8.8

"Lecker im historischen Ambiente"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Freundliche Bedienung, leckeres Essen und schöne Zentrale Lage - wir kommen gerne zurück!
-

"een adresje om terug te keren!"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
een echte ontdekking was dit adresje voor ons! we hebben er lekker gegeten in een aangename sfeer en een prima bediening! een aanrader
-

"Gegeten in restaurant Bouchon d’en face"

8,7
eten: 8 service: 9 sfeer: 9
Zeer prettige en goede bediening! De maaltijd was smaakvol en goed verzorgd.
-

"Gezellige Franse ambiance "

8,0
eten: 6 service: 10 sfeer: 8
Het was leuk weer eens de Franse sfeer en de smaken van lang geleden te proeven.
-

""

8,3
eten: 8 service: 10 sfeer: 7
Bijzonder vriendelijk werden we ontvangen. Relaxte sfeer ,we voelden ons snel op ons gemak. Het eten was uitmuntend en we keerden voldaan huiswaarts.
-

"Heerlijk gegeten!"

8,3
eten: 8 service: 9 sfeer: 8
Afgelopen zondag bij Restaurant Bouchon d'en face in Maastricht gebruik gemaakt van het 3-gangen menu met glas champagne! Was vergeten door te geven dat ik geen alcohol drink, was geen probleem kreeg een alcoholvrij drankje aangeboden en mijn glas champagne mocht mijn man ook opdrinken, geen extra kosten gerekend voor het alcoholvrije drankje. De drie gangen waren heerlijk en de wijn die werd aangeraden bij de gerechten werd door mijn man als zeer goed ervaren. Indien we weer een weekend in Maastricht zijn, gaan we zeker weer bij Bouchon d'en face eten. Tot een volgende keer!
-