Diningcity Deal: Fantastisch 3-gangenmenu + champagne nu 29,50 € 29,50


Als God in Frankrijk bij Bouchon d’en Façe!

In het bruisende en romantische Maastricht vind je restaurant Bouchon d'en Face. Hier kun je bijpraten over het dagelijks leven terwijl er een authentiek Frans gerecht wordt geserveerd en er een voortreffelijk glas champagne voor je wordt ingeschonken. Na de eerste twee gangen word je smakelijk verrast met een typisch Frans dessert! Geniet gedurende avond van traditionele 3-gangendiner + champagne gerechten voor een mooie prijs. 

 • Te reserveren t/m 1 juni 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Restaurant Bouchon d'en face

  Bouchon d'en face
  Wycker Brugstraat 54 , 6221ED Maastricht

  Een Frans concept met traditionele en eerlijke gerechten voor een betaalbare prijs. Bouchon d’en Façe is een kruising tussen een bistro, een taverne en gastronomie, waar geestigheid en durf voorop staan. 

  Typerend aan een originele bouchon is de persoonlijke band die het personeel creëert met zijn gasten. “We gaan een stap verder dan gastvrijheid”, vertelt Mullenders. Jong en oud is welkom voor lunch, diner of om te borrelen. Een Franse wijn wordt geserveerd met charcuterie, die vers wordt gesneden met de snijmachine die op de bar staat. De ongedwongen Franse sfeer wordt doorgevoerd van de menukaart tot in het interieur.

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant Bouchon d'en face


  9,4

  (6 Recensies)


  eten

  9.7

  service

  9.3

  sfeer

  9.2

  "Heerlijk gegeten!"

  8,3
  eten: 8 service: 9 sfeer: 8
  Afgelopen zondag bij Restaurant Bouchon d'en face in Maastricht gebruik gemaakt van het 3-gangen menu met glas champagne! Was vergeten door te geven dat ik geen alcohol drink, was geen probleem kreeg een alcoholvrij drankje aangeboden en mijn glas champagne mocht mijn man ook opdrinken, geen extra kosten gerekend voor het alcoholvrije drankje. De drie gangen waren heerlijk en de wijn die werd aangeraden bij de gerechten werd door mijn man als zeer goed ervaren. Indien we weer een weekend in Maastricht zijn, gaan we zeker weer bij Bouchon d'en face eten. Tot een volgende keer!
  -

  "Super!!"

  9,7
  eten: 10 service: 9 sfeer: 10
  Geweldig, zowel het eten als de bediening!! Wij hebben er van genoten!!
  -

  "Superbe"

  8,3
  eten: 10 service: 8 sfeer: 7
  Het eten was super lekker, bediening was goed. Toptent.
  -

  "Zoals het hoort!"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Heerlijk gegeten in fijne Franse sferen. Hier waant men zich een avond in het gastronomische Lyon. Goede wijnkaart, lekker Frans. En dus geen druppel uit die akelige nieuwe wijnlanden. Hier hoor je nog een kurk ploppen, zoals dat hoort, en niet dat akelige krrrr... van de draaidop. Aardige bediening. Aanrader!
  -

  "Genoeglijke avond"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Erg gezellig restaurant met heerlijk frans eten. De kikkerbilletjes vond ik het lekketste. Heerlijk zacht en mals. De bediening was ook erg vriendelijk en kundig. Alles bij elkaar een heel genoeglijk diner.
  -

  "Lekker restaurant"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Fantastische avond met fantastisch eten! Leuk restaurant en vriendelijke mensen
  -