Restaurant Les 3 Seaux in Maastricht

Over Restaurant Les 3 Seaux

Les 3 Seaux
Bassinkade 11 , 6211 AL Maastricht

Bij restaurant Les 3 Seaux in Maastricht geniet je van overheerlijke gerechten.
Eat fish live longer, eat oysters love longer! 
Proef de zee in Limburg bij Les 3 Seaux

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Les 3 Seaux


8,0

(14 Recensies)


eten

8.3

service

8.1

sfeer

7.5

"Jammer"

5,3
eten: 6 service: 3 sfeer: 7
Gezellig restaurant, eten is prima. Akoestiek erg slecht waardoor je elkaar amper kunt verstaan. Dicht bij de keuken hoor je ook continu de oven(?) ventilator fluiten alsof het een autoalarm om de hoek van de straat is. Erg druk waardoor bediening niet goed oplet en soms te bijdehand en te kortaf acteert. Moesten uur wachten tussen hoofdgerecht en dessert. Dat we thee er bij hadden besteld was kennelijk zo vervelend dat de kist met thee verkeerd om op de tafel gekwakt wordt. Geen enkele keer wordt gevraagd of het smaakt/ bevalt. Aardige attente kok.
-

"fish and chips"

6,7
eten: 6 service: 8 sfeer: 6
Bediening erg vriendelijk. Wijn meer dan gemiddeld goed. Lekkere amuse en tussengerecht. Toetje erg goed. Helaas bevielen voor- en hoofdgerecht minder goed. Voorgerecht was erg weinig en het hoofdgerecht was niet onze smaak. Erbij bestelde frietjes waren wel erg lekker. Waren hier gaan eten met een bon van primera en moesten uit een menu kiezen. Als we nog eens terug gaan eten we fish and chips, want dat at de halve zaak en dat zag erg goed uit! Afgaande op de reacties van eters smaakte het ook zoals het uitzag. Wij waren een beetje jaloers. Kok kwam regelmatig bij tafeltjes vragen of het smaakte en kwam ook gedag zeggen bij het weggaan. Dat was erg attent.
-

"word je blij van"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
na een dagje maasstricht hier heerlijk gegeten de keuken was voortreffelijk de gastheer heel vriendelijk een echte aanrader
-

"diner"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Heerlijk gegeten met bon van Primera. Vriendelijke bediening en service.
-

"Prima menu"

7,3
eten: 8 service: 8 sfeer: 6
Goed verzorgd en smakelijk menu, met prima grand dessert.
-

""

8,3
eten: 10 service: 8 sfeer: 7
Wij zouden niet meer bij de tafel aan de keuken willen zitten. Het was een beetje koud. Erg rumoerig en natuurlijk veel passages van het personeel. Ook het bijzitten van andere mensen bevalt ons niet. De bediening en koks mochten wel vakkleding aan hebben. Het eten was voortreffelijk. Het personeel deed wel zeer goed zijn best.
-