Restaurant The Old Pal in Zoetermeer

Over Restaurant The Old Pal

The Old Pal
Oostwaarts 4 , 2711 BB Zoetermeer

Begin jaren '80 openden de eerste winkels in het Stadshart van Zoetermeer hun deuren. Daarmee was een begin gemaakt met de ontwikkeling van een nieuw centrum in de groeikern Zoetermeer.
In een nieuw centrum is gebrek aan nostalgie. Met die gedachte zijn de stichters van The Old Pal te werk gegaan. Dat over de recycling van oude gebruikte materialen is nagedacht kunt u wel zien, maar dat achter elke plank of paneel een verhaal zit zult u waarschijnlijk niet weten.
Daarom een opsomming van de leukste materialen en onderwerpen die wij verwerkt hebben.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant The Old Pal


8,1

(27 Recensies)


eten

8.1

service

8.1

sfeer

8.2

"Gezellig en lekker "

8,3
eten: 7 service: 8 sfeer: 10
Gezellige sfeer ,wij hadden de hamburger ik vond persoonlijk een beetje tegen vallen hed meer een houtskool grill burger verwacht.
-

"Erg gezellig en goed eetcafé!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Gisteravond gegeten,Goed ontvangen, gerechten lekker. Erg leuke bediening, zeer attent ,er werden sterretjes in het ijsjes gedaan. Omdat er iemand jarig was. Avond om op terug te kijken.
-

"Het was gezellig "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het was weer gezellig.
-

"Geen tafel voor ons, ondanks reservering. "

2,0
eten: 2 service: 2 sfeer: 2
Tafel gereserveerd voor 21 oktober . Een niet al te vriendelijke dame vertelde ons dat er geen tafel voor ons was. Zijn ergens anders gaan eten en komen niet meer bij the Old Pall.
-

"Erg gezellig en goed eetcafé!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Gezellige drukke zaak. Wij hebben heerlijk gegeten, prima keuzemenu. Goede serveerster (volgens mij de eigenaresse),kennis van zaken.Uitgebreide bieren zijn ook lekker. Met Helloween komen we zeker een borreltje halen. Wij hebben ons prima vermaakt. Old pal tot snel.
-

"Topper"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het was weer erg lekker. Gevarieerde menukaart. Goed verzorgd en een frisse garnituur. Vooral dat laatste is belangrijk bij het hoofdgerecht. Prima service. Wij komen met zijn vieren graag weer terug. Familie van Etten.
-