Restaurant A-Fusion in Amsterdam

Over Restaurant A-Fusion

A-Fusion
Zeedijk 130A , 1012 BC Amsterdam

A-Fusion Food & Drinks ligt verscholen op de Zeedijk 130 te Amsterdam. Al ruim een decennium lang serveren wij hier Aziatisch fusion food en veel gasten, lokaal, regionaal en zelfs internationaal weten ons inmiddels te vinden.

HET IS EEN SAMENSMELTING VAN DE CHINESE-, JAPANSE-, INDONESISCHE-, THAISE- EN KOREAANSE KEUKEN IN HARTJE CHINATOWN. U VINDT HIER ZOWEL EEN SUSHIBAR, EEN GRILL, EEN DIMSUM- ALS EEN WOKKEUKEN. WIJ HANTEREN HET CONCEPT “SHARED DINING”, WANT WIJ HOUDEN ERVAN OM ETEN TE DELEN MET ONZE VRIENDEN, COLLEGA'S EN FAMILIE.

"DE CREATIEVELINGEN KUNNEN ZELF HUN MENU SAMENSTELLEN UIT DE KAART, U KUNT OOK VERRAST OF ANDERS GEADVISEERD WORDEN DOOR EEN VAN ONZE MEDEWERKERS. ZE HELPEN U GRAAG. TEVENS ZIJN ONZE GERECHTEN OOK AF TE HALEN. "

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant A-Fusion


9,5

(5 Recensies)


eten

9.6

service

9.6

sfeer

9.2

"heerlijk"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
voortreffelijk gegeten en gedronken. 9 gangen diner was weer uitmuntend van begin tot eind. Komen hier zeker terug!
-

"toppers"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
om eens een keer iets totaal anders te proberen een absolute aanrader. Heerlijke afwisselende gerechten met de juiste toelichting geserveerd in een druk maar sfeervol restaurant. kom zeker terug voor de andere lekkernijen.
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Great food Great service
-

"Erg goed! "

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Het eten is erg goed, de service ook en de prijs/kwaliteit is ook dik in orde.
-

"A-Fusion, pareltje op de Zeedijk"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Heerlijk 9-gangen menu gegeten, Allemaal kleine gerechten die vlot werden opgediend zonder dat je het idee kreeg dat je "afgeserveerd" werd. Uitmuntende kwaliteit en vriendelijke/attente bediening...Kortom een aanrader
-