Restaurant Mangú in Apeldoorn

Over Restaurant Mangú

Mangú
Stationsstraat 155 , 7311 Apeldoorn

Mangú biedt heerlijke Mexicaanse gerechten. Van vlees, vis tot vegetarisch. De keuken van Mangú heeft voor u verschillende Mexicaanse hapjes geselecteerd en bereid. Deze krijgt u aan tafel met een toelichting door de bediening

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Mangú


6,2

(19 Recensies)


eten

5.8

service

6.3

sfeer

6.4

"Tapas "

6,0
eten: 6 service: 6 sfeer: 6
Onbeperkt tapas keuze , koude gerechten prima keuze . Warme gerechten , wellicht iets minder kip. Hapjes waren wel goed warm geserveerd . De Frietjes waren super lekker krokant.
-

"Zware afrader"

2,3
eten: 1 service: 4 sfeer: 2
Voor ons voelde het etentje als pure diefstal. Het eten was van slechte kwaliteit. Alle gerechten waren gemaakt van supermarkt achtige producten. Bijvoorbeeld de hot wings, waren duidelijk gewone kippenpoten uit het supermarkt schap. Alle gevulde gerechten, bijvoorbeeld tortilla of wrap waren gevuld met dezelfde vulling. De groenten kwamen duidelijk uit een potje. Onder het mom van mexicaans gekruid, werd overal een berg aan scherpe pepers in gekwakt. Tevens waren diverse producten op de kaart niet op voorraad. Je bestelde wat en vervolgens kwam een verlegen serveerster vertellen dat het er niet was. Er werd geen alternatief aangeboden. Mijn man is geen keukenprins, maar zijn borrito's zijn eerder restaurantwaardig dan wat wij bij mangu gegeten hebben. Het ging van kwaad tot erger. Wij zijn op een gegeven moment opgestapt. Er is geen moment aan ons gevraagd of het naar wens was.
-

"Mangu"

6,0
eten: 6 service: 6 sfeer: 6
Voor het eerst hier maar heerlijk gegeten en vriendelijke bediening, zeker voor herhaling vatbaar
-

"onvoldoende"

3,7
eten: 6 service: 4 sfeer: 1
Keuken niet geschikt voor zoveel mensen en gerechten te lang wachten op een volgende bestelling, ongeschikt voor mensen met kinderen. Ook veel ouderen met lange gezichten.
-

"Heerlijke tapas"

8,0
eten: 10 service: 6 sfeer: 8
Over het eten (tapas) complimenten, dat was heerlijk en werd ook redelijk snel gebracht. Maar de ober die ons bediende had er niet veel zin in: hij kwam heel onprofessioneel over, ongeïnteresseerd. Liet dingen vallen, vergat bijv andere mensen borden te geven terwijl hun eten al op tafel stond. Vergat mij koffie te brengen en toen het kwam een voetenbad: schoteltje zat vol koffie. Jammer want het is een leuk ingericht restaurant.
-

"Het is niet lekker"

2,7
eten: 2 service: 3 sfeer: 3
De 10 koude gerechten waren als drap op de houtenplank gedaan het was niet lekker behalve de knofkoolsaus en het warme brood. De 10 warme gerechten waren ook niet lekker alles heel vettig . Niet warm of gewoon in de oven warm gehouden dat het schaaltje zo heet was maar het eten erop droog en vies. Het drinken kwam fout aan onze tafel dat kan gebeuren. Dan weer drinken besteld maar dat kwam net voordat we willen gaan 30 min. Op gewacht. Zelfs mijn kinderen vroegen me of ik hier aub. Nooit meer wil reserveren. Nee dat ga ik zeker niet meer doen.
-