Restaurant Fabels eten & drinken Woerden in Woerden

Over Restaurant Fabels eten & drinken Woerden

Fabels eten & drinken Woerden
La Fontaineplein 31 , 3446 BX Woerden

Fabels eten & drinken is een “restaurant meets bistro” die eigentijdse gerechten, in een informele, gemoedelijke sfeer serveert.
Wat vooral telt bij Fabels eten en drinken is dat wij onze gerechten graag met je delen zodat jij kunt genieten van heerlijk eten in een gezellige omgeving.

Gelegen in de jonge wijk Snel & Polanen in Woerden aan het La Fontaineplein. Hier kun je genieten op het terras of in ons ruime restaurant, wellicht onder het genot van een hapje en een drankje. Zowel overdag als ’s avonds serveren wij een grote diversiteit aan gerechten waarbij onze professionele chefs werken met zoveel mogelijk eerlijke streekproducten om heerlijke gerechten te creëeren.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Fabels eten & drinken Woerden


8,9

(13 Recensies)


eten

8.6

service

9.1

sfeer

8.9

"Prima"

9,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 7
Samen met een vriendin op 30 mei 2018 heerlijk gegeten van de primeravouvcher. Vriendelijk personeel gezellig restaurant. Voor herhaling vatbaar!!
-

"super"

9,0
eten: 8 service: 9 sfeer: 10
we hebben echt geweldig lekker gegeten met de bon primera bedankt
-

"lekkerrrrrr"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
geweldig goed en lekker restaurant om in vriendenkring te vertellen. we komen beslist nog terug
-

"Goed, maar kan beter."

9,0
eten: 7 service: 10 sfeer: 10
We hebben daar gegeten met de Primera restaurant actie. Het was positief dat je van de kaart kon kiezen. Het eten was uitstekend, het is alleen jammer dat er eigenlijk geen groenten bij de hoofdgerechten zaten (alleen wat garnering bij het vlees). Het personeel was heel vriendelijk en zeer attent. De gezelligheid van de lokatie viel ons alles mee, gezien het feit dat het restaurant in een nieuwe woonwijk ligt en in een winkelcentrum. Het restaurant was ook leuk ingericht.
-

"Fabels"

7,7
eten: 7 service: 8 sfeer: 8
Het kortingssysteem is zeer ondoorzichtig! De sfeer en de bediening waren prima.
-

"Eten bij Fabels"

9,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 10
Voor het eerst bij Fabels gegeten en kan zeggen, het is aan te bevelen. Eten was heerlijk, meer dan genoeg en de service was geweldig.
-