Restaurant HIP Alexandrium in Rotterdam

Over Restaurant HIP Alexandrium

HIP Alexandrium
Kleine Beer 12 , 3067 ZW Rotterdam

Wilt u leuk dagje uit in Alexandrium? Kom dan tussen het winkelen door tot rust in het restaurant Alexandrium van HiP.

Tussen al dit winkelgeweld onder de loopbrug van Alexandrium shoppingcenter naar de Megastores vindt u op straatniveau HiP Alexandrium, één van de alexandrium restaurants, direct te herkennen aan het enorme verwarmde terras. Bij ons vindt u een oase van service en klantvriendelijkheid. Bijna alle producten worden hier vers bereid door gediplomeerde koks die hun vak verstaan.

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant HIP Alexandrium


8,4

(15 Recensies)


eten

8.9

service

8.7

sfeer

7.7

"Heerlijk eten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zeer goede en kundige bediening. Dachten goed mee in het eten voor onze dochter met een beperking! Het eten was ook heerlijk!
-

"Leuk eetcafe"

8,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 6
Eten goed ,dessert minder, bediening prima vriendelijk en correct.Alles oke behalve de toiletten hadden wel een beurt een mogen hebben .
-

"Wat een tegenvaller!"

2,3
eten: 5 service: 1 sfeer: 1
Het eten vonden we goed,het personeel lette niet goed op de klanten,daar gaat je winst! Het restaurant was vuil,de vloer lag vol met papiertjes en etenswaren. De radiator stonk daarom zijn we ergens anders gaan zitten. Op zaterdagavond maar 4 tafels bezet,dat was een paar jaar geleden wel anders.zonde van deze mooie zaak! Alleen maar jong personeel in je zaak zetten kost je uiteindelijk je kop,want het Interresseert hen niet of de zaak schoon Is,de klanten tevreden zijn of er een goede omzet behaald word.
-

"Heerlijk eten"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Wat hebben we zalig gegeten bij HIP!!! Borden en toetje mooi opgemaakt De bediening was correct en vriendelijk. We komen zeker nog een keer terug.
-

"Primera diner"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Zeker voor herhaling vatbaar. Lekker gegeten. Alleen de patat mag wat minder hard gebakken zijn. Verder alleen maar lof voor de bediening en het eten.
-

"Super lekker gegeten"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Heerlijk gegeten en een vriendelijke bediening.
-