Restaurant Au Coin des Bons Enfants in Maastricht

Over Restaurant Au Coin des Bons Enfants

Au Coin des Bons Enfants
Ezelmarkt 4 , 6211 LJ Maastricht

Restaurant Au Coin des Bons Enfants bestaat sinds 1949 en heeft vanzelf wisselende periodes gekend. Van 1956 tot 1982- en van 2005 tot 2012 met Michelinster. Vandaag kiezen we voor onze eigen keuken, puur, waar mogelijk biologisch, met respect voor de seizoenen en voor uw portefeuille. U vindt ons aan de Ezelmarkt, midden in de Universiteit buurt, vlak achter het Vrijthof. Het restaurant oogt gezellig en monumentaal. Op de eerste verdieping is een ruimte voor besloten diners. Achter het restaurant serveren we in de zomer op ons knusse Mediterraan terras. Het menu omvat hedendaagse gerechten, op de à la carte kaart prijken uw favorieten vanuit de Franse keuken en de wijnkelder is prettig gevuld. Tot gauw in het Jekerkwartier, in een heel mooi stukje Maastricht!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Au Coin des Bons Enfants


8,5

(4 Recensies)


eten

8.8

service

8.3

sfeer

8.5

"Parfait"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Gisteren genoten met een grote G. 5 Gangen pure verwennerij (door chef gekozen) in een informele sfeer op het intieme stadsterras. Mooie gerechten, goed gekozen wijnen, kundige service en een leuke verrassing voor mijn 1e dag als 50iger. Absolute aanrader!
-

""

7,0
eten: 8 service: 6 sfeer: 7
Bediening deels slordig, wijn vergeten, water vergeten. Mannelijke bediende superbe. Eten, hoog Taselaar nivo, geweldig. Mooie zaak, zou eens iets aan de garderobe doen misschien??!! Hoe dan ook, wij komen hier terug.
-

""

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
heerlijk gegeten, goede porties en erg lekkere en betaalbare huiswijn
-

"Lekker eten!"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Lekker eten!
-