Restaurant Padrino's in 's-Hertogenbosch

Over Restaurant Padrino's

Padrino's
Kerkstraat 38 - A , 5211 KG 's-Hertogenbosch

Restaurant Padrino's in Den Bosch, uit eten in de echte Italiaanse keuken.

Echt genieten doe je samen. Met je familie en met vrienden, die eigenlijk ook gewoon familie zijn. Lekker lachen, eten en drinken, maar ook uitgebreid natafelen tot je niet meer weet hoe laat het is. Dat is Italiaans restaurant Padrino's.

Als peetvader en leermeester van de bekendste pizzeria in Den Bosch, komt Padrino's nu zelf naar de binnenstad – het is tijd om de familiekennis te delen met heel Den Bosch. Padrino's laat iedere gast kennismaken met de echte Italiaanse keuken. Verrassende, pure en eerlijke gerechten voor iedereen.

Padrino's is neergestreken onder de rook van de St. Jan en op de kop van de Korte Putstraat. De Bossche bourgondische inslag is hier dus onvermijdelijk tot ver in de keuken doorgedrongen!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Padrino's


8,7

(41 Recensies)


eten

8.8

service

8.9

sfeer

8.4

""

7,3
eten: 8 service: 7 sfeer: 7
Leuk lekker gegeten, leuke ober
-

"Gezellig en lekker gegeten"

8,0
eten: 8 service: 9 sfeer: 7
Lekker gegeten, hele goede bediening en ook correct. Goed glas wijn wordt er geschonken.
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Personeel vriendelijk, eten goed, ambiance sfeervol. dus in 1 woord goed
-

"heel eenvoudig menu"

7,3
eten: 5 service: 10 sfeer: 7
Vriendelijke bediening welke bestaat uit jonge mensen die het restaurant vak nog moeten leren. Maar dat is niet erg. Het eten is heel eenvoudig zonder enige franje. Het eten kan je heel gemakkelijk zelf thuis maken. Door de keuken van het restaurant wordt geen enkele bijzondere toevoeging aan het eten gebracht hetgeen wel jammer is.
-

"lekker gegeten."

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Wij werden vriendelijk geholpen bij binnenkomst,waren eigenlijk een half uur te vroeg maar konden gelijk aan tafel. Het eten was erg lekker en de bediening was aardig en attent wisten goed te vertellen wat er op ons bord lag. Het was de eerste keer voor ons bij Padrino,s,maar zeker niet de laatse keer,dit was een actie van Primera anders waren wij hier nooit terecht gekomen. Het enigste minpuntje was dat er een tafel met 4 personen naast ons zaten die erg luidruchtig waren dat was wel vervelend. Maar verder was het voor herhaling vatbaar. Met vriendelijke groet,M.Boset
-

"Verrukkelijk!!"

8,0
eten: 9 service: 8 sfeer: 7
Het eten was heerlijk!! Alsof er een engeltje over.. Bediening was gewoon goed. Ze vertelde elke keer wat er op het bord lag toen ze het serveerde, voor mij wel een pluspunt.
-