Diningcity Deal: Fantastisch 4-gangen Winnaars menu € 28,50


.

Restaurant Puur Prince is een van de winnaars van de Restaurant Week 2018!

Op basis van reviews van gasten is restaurant Puur Prince gekozen tot een van de winnaars van regio Friesland-Groningen tijdens de Nationale Restaurant Week 2018, met een fantastisch cijfer van een 7.0!

Wil je het winnende 4-gangen diner (nogmaals) proeven voor slechts 28,50 euro per persoon? Boek dan nu jouw tafeltje (en eet de sterren van de hemel)!

 • Te reserveren t/m 23 december 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Restaurant Puur Prince

  Puur Prince
  Piet Miedemaweg 15 , 9264 TJ Earnewald

  Restaurant PuurPrince is het restaurant van Hotel Princenhof in Earnewâld (Eernewoude). Het restaurant biedt het prachtige uitzicht over het water van Nationaal Park “de Alde feanen”. Strijk neer op het ruime zonnige terras van PuurPrince voor een goede kop koffie tot aan een uitgebreid diner. Ook voor verjaardagen, jubilea of groepsuitjes is PuurPrince een ideale locatie voor bijvoorbeeld een barbecue op het terras of een diner/buffet in een speciaal voor uw groep gereserveerde ruimte met uitzicht over het water. Wilt u dit combineren met een rondvaart of zeiltocht, bel ons voor een vrijblijvend voorstel op maat. 

   

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant Puur Prince


  8,7

  (26 Recensies)


  eten

  9.0

  service

  9.2

  sfeer

  7.8

  "schitterende locatie"

  6,0
  eten: 6 service: 7 sfeer: 5
  schitterende locatie vooral voor een warme zomeravond, eten gewoontjes, goed maar niet speciaal, bediening voorkomend, had iets meer kunnen vragen aan tafel
  -

  "Verrassend"

  8,0
  eten: 8 service: 8 sfeer: 8
  Heerlijke en verrassende gerechtjes. Een prima plek!
  -

  "Lekker maar niet bijzonder"

  6,7
  eten: 6 service: 8 sfeer: 6
  Wij kregen de Friese proeverij. We hadden geboekt voor het winnaarsmenu. Je zit hier heerlijk aan het water en dan is er genoeg te zien op een mooie dag. Het eten bestond uit 4 gangen. Alle gerechten smaakten redelijk. Niet heel bijzonder. Het hoofdgerecht was een proeverij van 3 soorten kleine stukjes vlees een stukje vis. Had iets ruimer gekund. De panacotte was niet echt lekker. Bediening vriendelijk maar erg losjes.
  -

  "Heerlijke lenteavond"

  8,0
  eten: 8 service: 8 sfeer: 8
  Veel vis op het menu, maar werd op aanvraag creatief opgelost. Personeel bijzonder aardig. Patat te zout. Locatie is top, met terras aan het water.
  -

  "4 gangen diner met voucher primera"

  8,0
  eten: 8 service: 8 sfeer: 8
  Heerlijk gegeten in het zonnetje. 4 gangen diner Frysk menu Bediening was goed, de sfeer goed en het eten was heerlijk. Mooi opgediend. Bediening begint in het Nederlands te praten, dat hoort in het Fries. Wij zijn hier in Friesland.
  -

  "Friese Proeverij"

  8,3
  eten: 8 service: 8 sfeer: 9
  We hebben genoten van de Friese Proeverij met uw streekproducten.
  -