Restaurant Puur Prince in Earnewald

Over Restaurant Puur Prince

Puur Prince
Piet Miedemaweg 15 , 9264 TJ Earnewald

Restaurant PuurPrince is het restaurant van Hotel Princenhof in Earnewâld (Eernewoude). Het restaurant biedt het prachtige uitzicht over het water van Nationaal Park “de Alde feanen”. Strijk neer op het ruime zonnige terras van PuurPrince voor een goede kop koffie tot aan een uitgebreid diner. Ook voor verjaardagen, jubilea of groepsuitjes is PuurPrince een ideale locatie voor bijvoorbeeld een barbecue op het terras of een diner/buffet in een speciaal voor uw groep gereserveerde ruimte met uitzicht over het water. Wilt u dit combineren met een rondvaart of zeiltocht, bel ons voor een vrijblijvend voorstel op maat. 

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Puur Prince


8,8

(24 Recensies)


eten

9.2

service

9.3

sfeer

8.0

"Lekker maar niet bijzonder"

6,7
eten: 6 service: 8 sfeer: 6
Wij kregen de Friese proeverij. We hadden geboekt voor het winnaarsmenu. Je zit hier heerlijk aan het water en dan is er genoeg te zien op een mooie dag. Het eten bestond uit 4 gangen. Alle gerechten smaakten redelijk. Niet heel bijzonder. Het hoofdgerecht was een proeverij van 3 soorten kleine stukjes vlees een stukje vis. Had iets ruimer gekund. De panacotte was niet echt lekker. Bediening vriendelijk maar erg losjes.
-

"Heerlijke lenteavond"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Veel vis op het menu, maar werd op aanvraag creatief opgelost. Personeel bijzonder aardig. Patat te zout. Locatie is top, met terras aan het water.
-

"4 gangen diner met voucher primera"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Heerlijk gegeten in het zonnetje. 4 gangen diner Frysk menu Bediening was goed, de sfeer goed en het eten was heerlijk. Mooi opgediend. Bediening begint in het Nederlands te praten, dat hoort in het Fries. Wij zijn hier in Friesland.
-

"Friese Proeverij"

8,3
eten: 8 service: 8 sfeer: 9
We hebben genoten van de Friese Proeverij met uw streekproducten.
-

"Heerlijk verrassend"

8,0
eten: 8 service: 10 sfeer: 6
Hartstikke lekker gegeten. Het was een verassingsmenu met een Fries tintje. Het uitzicht over het water was ook top. Porties prima en gevarieerd. Zeker een aanrader.
-

"Verrassend"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
We hebben heerlijk gegeten. Het was een Proeverij van verschillende gerechten. De bediening legde duidelijk uit wat we bij iedere gang kregen.
-