Restaurant Deksels 2.0 in Breda

Over Restaurant Deksels 2.0

Deksels 2.0
Nieuwe Ginnekenstraat 10B , 4811 NR Breda

Samen eten, genieten, heerlijke tapas, mooie wijnen, tafelen in ons restaurant of met goed weer in onze gezellige stadstuin , waar u zich even op vakantie waant aan de Middellandse Zee, maar dan in Breda!

Of uw voorkeur nu uit gaat naar lunch, tapas, hoofdgerechten of gewoon een gezellige borrel met een lekker hapje, onze menukaart biedt het allemaal aan.

Ook voor uw (zakelijke) lunch biedt ons restaurant talrijke mogelijkheden.

Deksels, een restaurant dat past bij Breda, gezellig uit eten, genieten, na tafelen, bij praten, lachen, gerechten met ingrediënten van hoge kwaliteit, goede wijn en gastvrije bediening.

Elke dag geopend!
Wij ontvangen u graag in ons restaurant!

 
 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Deksels 2.0


8,3

(20 Recensies)


eten

8.3

service

8.8

sfeer

7.9

"Oké"

5,0
eten: 6 service: 5 sfeer: 4
Bediening was wel vriendelijk, maar was vooral bezig met gasten die ze al kende. Het voorgerecht viel een beetje tegen, maar meer omdat ik geen rauwe dingen mocht (zwanger) en de rest niet lustte. Het hoofdgerecht was beter, lekkere hapjes.
-

"Heerlijk gegeten"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Heerlijk gegeten en prima bediening. Aanrader
-

"Verrassend lekker"

5,7
eten: 8 service: 5 sfeer: 4
Ja, de sfeer. Het restaurant ligt gunstig in het centrum van Breda, maar de inrichting wordt erg moeilijk gezien de langgerektheid van het pand. Het eten was (te) veel, maar smaakte goed. Wij gaan nog eens terug.
-

""

3,3
eten: 4 service: 4 sfeer: 2
Er hangt een lichte rook lucht met binnenkomst. De sfeer verlichting waren ze vergeten aan te zetten. Het eten was niet bijzonder. Personeel was aardig.
-

"Mevr"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Vriendelijke gastvrouw en lekker gegeten
-

"Leuk tapastentje"

7,7
eten: 6 service: 10 sfeer: 7
Prijs met kwaliteit verhouding is prima. Vriendelijk personeel. Tapas zijn lekker, het is meer een eetcafe dan restsurant maar erg gezellig.
-