Bistro Restaurant Sfeer in Naaldwijk

Small 4bcadafd 8b37 4c5c 9699 a4e0d2f561e8

Online Reserveren

Over Bistro Restaurant Sfeer

Bistro Restaurant Sfeer
Perzikenstraat 29 , 2671 RA Naaldwijk

Bistro Restaurant Sfeer is al jaren een begrip in Kijkduin en sinds kort beschikken wij nu ook over Bistro Restaurant Sfeer en Cafetaria Sfeer in Naaldwijk. Wij zijn een familiebedrijf, dat er alles aan doet om u de perfecte dag te bezorgen.

Persoonlijke aandacht, prijs/kwaliteit, betrouwbaarheid, passie, uiterst sfeervolle service en gastvrijheid zijn bij ons vanzelfsprekend, maar bovendien wordt alles bij ons vers bereid tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Welkom!

Menukaart

De menukaart wisselt vier keer per jaar met gerechten uit de internationale keuken, waarbij de chef zich laat inspireren door de nieuwste kooktrends en natuurlijk de seizoenen. Natuurlijk hebben wij tijdens de feestdagen altijd speciale menu’s, zodat u de feestdag bij ons uitstekend en sfeervol kunt doorbrengen.

Kindermenu

Bij ons krijgt u een heerlijk kindermenu voorgeschoteld, waar uw kinderen ongetwijfeld van zullen genieten. Daarnaast beschikken wij over kinderstoelen, veel speelgoed, tekenboeken en geduld. U kunt hier kijken voor het menu in Kijkduin of Naaldwijk.

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Bistro Restaurant Sfeer


9,1

(5 Recensies)


eten

9.6

service

9.6

sfeer

8.0

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Super lekker gegeten. We gaan zeker nog een keer!
-

"Primera bon"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Heerlijk gegeten met 50% korting op een drie-gangen menu. Niets keuzemenu maar kiezen van de kaart. Voorgerecht garnalen cocktail, mooi geserveerd in een schelp. Gekozen voor de black angus steak en de zeebaars, royale porties, zeer smakelijk en goede frites. Ook de cheesecake en de dame blanche waren uitstekend. Lekker glas huiswijn en goede koffie. De gastvrouw vonden wij erg vriendelijk. Een adres om terug te komen.
-

"Eten bij sfeer in Naaldwijk"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Samen gegeten bij Sfeer was erg rustig en stil. Bleek dat de stroom gedeeltelijk uitgevallen was en er daarom geen muziek was. Is later opgelost. Ondanks dat toch gezellige sfeer gezellige gastvrouw en lekker eten. We hadden een bon van Primera en mochten kiezen uit de kaart. 't goedkoopste 3 gangen diner werd niet berekend. Beide garnalen vooraf erg lekker. Mijn partner had een schnitzel als hoofd gerecht ik had de steak ook erg lekker er was geen extra groenten bij. Als toetje de cheese-cake en een Italian koffie. Prijs kwaliteit prima
-

"Heerlijk Genieten ...."

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Heerlijk gegeten en gedronken bij Bistro Sfeer... Vriendelijke bediening en gezellige sfeer....
-

""

8,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 6
Heerlijk gegeten. Fijne bediening. Vertelde dat ze 4 maanden geleden begonnen zijn in dit pand. Jonge mensen met passie voor hun vak. En nog vol plannen om te verbouwen en het pand te verbeteren
-