Bistro Restaurant Sfeer in Naaldwijk

Over Bistro Restaurant Sfeer

Bistro Restaurant Sfeer
Perzikenstraat 29 , 2671 RA Naaldwijk

Bistro Restaurant Sfeer is al jaren een begrip in Kijkduin en sinds kort beschikken wij nu ook over Bistro Restaurant Sfeer en Cafetaria Sfeer in Naaldwijk. Wij zijn een familiebedrijf, dat er alles aan doet om u de perfecte dag te bezorgen.

Persoonlijke aandacht, prijs/kwaliteit, betrouwbaarheid, passie, uiterst sfeervolle service en gastvrijheid zijn bij ons vanzelfsprekend, maar bovendien wordt alles bij ons vers bereid tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Welkom!

Menukaart

De menukaart wisselt vier keer per jaar met gerechten uit de internationale keuken, waarbij de chef zich laat inspireren door de nieuwste kooktrends en natuurlijk de seizoenen. Natuurlijk hebben wij tijdens de feestdagen altijd speciale menu’s, zodat u de feestdag bij ons uitstekend en sfeervol kunt doorbrengen.

Kindermenu

Bij ons krijgt u een heerlijk kindermenu voorgeschoteld, waar uw kinderen ongetwijfeld van zullen genieten. Daarnaast beschikken wij over kinderstoelen, veel speelgoed, tekenboeken en geduld. U kunt hier kijken voor het menu in Kijkduin of Naaldwijk.

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Bistro Restaurant Sfeer


8,1

(10 Recensies)


eten

9.0

service

7.8

sfeer

7.6

"Super genoten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Voor een heerlijke steak of vis moet je hier zijn. Goede en vriendelijke bediening en een fijne sfeer. De prijs/kwaliteit is super. Een voorbeeld voor anderen. Tot de volgende keer
-

""

4,3
eten: 8 service: 1 sfeer: 4
Het eten was heerlijk, maar voor de rest was alles heel matig. De bediening zeer onprofessioneel, het duurde allemaal veel te lang. Ruim 3 uur voor een 3 gangen menu. Er zat een stel te fonduen en de hele zaak stond blauw en stonk vreselijk. Binnen zag het er keurig uit, maar van buiten gezien zou ik er nooit spontaan binnenstappen. Het zag er erg vervallen uit en de gordijnen waren heel raar (kreukelig en scheef) opgehangen. Niet aantrekkelijk dus van buitenaf..
-

"Waanzinnig veel, lekker en goedkoop"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Gisteren heerlijk gegeten. Aanrader is de gamba pil a pil. Daarna mochten de overheerlijke sliptongen niet ontbreken. Wij komen zeker terug.
-

"Bistro Sfeer in Naaldwijk"

3,7
eten: 6 service: 1 sfeer: 4
Erg rustige tent. Bediening laat wat lang op zich wachten wat betreft drinken. Eten was goed!
-

"Gastvrij en super biefstuk"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Zeer vriendelijke gastvrouw. Prijs-kwaliteit is zeer goed. De Black Angus biefstuk was geweldig. De spareribs ook super lekker. Simpel restaurant maar zeker de moeite waard!
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Super lekker gegeten. We gaan zeker nog een keer!
-