Over Restaurant Zott

Restaurant Zott
Dorpsstraat 49 , 3433 CL Nieuwegein

Restaurant Zott is een heerlijke plek om te onthaasten, op een prachtige locatie. De menukaart biedt een gevarieerd aanbod van verrukkelijke gerechten van verse vis, schaal- en schelpdieren, kalfsrib van de rotissoir of lekker Hollands wild. Maar natuurlijk ook zuiver en pure vegetarische gerechten. Heerlijk en harmoniërend met verrassende wijnen uit de beste wijngebieden uit Frankrijk en natuurlijk Italië. Met de mooiste wijnkaart van Nieuwegein en omstreken met meer dan 100 etiketten zult u dan ook zeer zeker kunnen slagen om een lekker glas wijn te drinken.

ZOTT en geniet.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Zott


7,9

(153 Recensies)


eten

8.1

service

7.8

sfeer

7.7

"Klacht! Restaurant gesloten"

2,0
eten: 2 service: 2 sfeer: 2
Ondanks bevestiging van reservering van Diningcity was restaurant Zott gesloten. Zeer slechte zaak.
-

"Aanrader"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk eten, goede bediening, prettige sfeer
-

"Geweldig en zeker verrassend"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Een mooi restaurant op een mooie lokatie. Alles paste, tafellinnen, gastendoekjes in het toilet. De bediening was meer dan goed, evenals het eten met iedere keer een smaakverrassing. Mooi opgediend en uitgelegd. Je voelde je er echt welkom. Prima ervaring.
-

""

5,7
eten: 6 service: 5 sfeer: 6
Lekker eten, maar tussen de gangen door was her weg moeilijk aandacht te krijgen van het personeel. Het duurde ook erg lang voordat een volgend gerecht kwam
-

"Wij zouden niet meer gaan!!!"

4,7
eten: 6 service: 4 sfeer: 4
De bediening voor zo'n restaurant was niet op maat. Hij wist op weinig vragen antwoorden te geven. Erg koud was het er ook. Erg teleurstellende avond geweest, zeker voor zo'n bedrag! Brood plateau voor vier personen gekregen zonder overleg maar wel 15,- berekenen. Eten was redelijk, het enige wat echt goed was, was de prosecco. Wij hebben ook iets gezien in de keuken wat echt niet kan. Maar daar wil ik mij niet over uitwijden. Zij weten wat wij er van vinden! Dus voor ons helaas nooit meer, terwijl wij niet eens heel kritisch zijn. Maar we kunnen helaas niet anders dan zo'n resentie schrijven. Hopekijk hebben anderen meer geluk en zijn zij tevreden.
-

"Heerlijk gegeten"

7,7
eten: 8 service: 7 sfeer: 8
Het eten was goed evenals de bediening. Rustige sfeer.
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant Zott