Restaurant Recht in Apeldoorn

Over Restaurant Recht

Restaurant Recht
van Kinsbergenstraat 1 , 7311BL Apeldoorn

Met de slogan ‘Recht uit het hart’ geven wij uitdrukking aan de passie waarmee we werken: die voor het bereiden van ‘eerlijk’ én heerlijk eten, gekoppeld aan de passie om er werkelijk helemaal te zijn voor onze gasten.
We werken niet volgens strakke regels, maar zorgen ervoor dat onze gasten in een ongedwongen sfeer van onze gerechten kunnen genieten: een heerlijke maaltijd, een goed glas wijn, passende muziek (als zich de gelegenheid voordoet biedt uw gastheer u zelfs een stukje live pianomuziek).
We willen niets liever dan dat als u bij ons de deur uit gaat, u een fantastische avond hebt gehad.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Recht


9,3

(51 Recensies)


eten

9.3

service

9.4

sfeer

9.1

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Gezellig restaurant in centrum van Apeldoorn met prima gerechten en bediening.
-

"Gratis water bij de wijnbestelling"

8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
Via een bon van Dining City gegeten bij restaurant Recht. Wij hebben uitstekend gegeten met een heerlijke witte Spaanse wijn erbij. Daarnaast een goede service. Dit restaurant is een absolute aanrader. Wij zullen er vaker naar toe gaan. Opmerkelijk was dat kraanwater gratis is bij gebruik van bier/wijn/frisdranken anders zijn de kosten e/ 2,50. Dit vond ik opmerkelijk en ben het nooit eerder tegengekomen.
-

"Heerlijk gegeten. Fijne sfeer"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Gezellige avond gehad met groep van 9 personen vanwege mijn verjaardag.Verjaardagslied begeleid met pianomuziek.Heel leuk. En natuurlijk heerlijk gegeten. Door gebruik te maken van dinercheques ook nog eens voor een mooie prijs.
-

"Heerlijk eten, vriendelijke bediening"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Via de ING had ik een korting van 20 euro bij 2 personen bij minimaal een 3-gangen menu. Dus ongeacht welke keus er bij de desbetreffende gangen gemaakt zou worden. Bij de rekening werd uitgelegd hoe het werkte..... 2 x 3-gangen á 38 euro = 76 euro -20 = 56 voor het eten. Hierbij kwamen uiteraard de drankjes. Maar als je de 3 goedkoopste gerechten koos kom je in totaal op 29,75 ( nog minder als je kiest voor brood als voorgerecht). Volgens mij had dit anders gemoeten, namelijk de bedragen van onze gangen bij elkaar en uiteindelijk van het totaal 20 euro korting. Maarrrrrr.....we hebben heerlijk gegeten en gezellig bijgekletst.
-

"Heerlijk gegeten!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Gisterenavond heerlijk gegeten bij restaurant Recht in Apeldoorn. Prima bediening en gezellige ambiance. En wat natuurlijk het belangrijkste is: een uitstekende keuken!
-

"Terecht recht uit het hart"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heel aimabel en vriendelijk personeel, gezellige sfeer en verrukkelijk eten op een creatieve wijze bereid en geserveerd
-