Small 382a03a1 b840 4946 aaf9 83711498605e

Online Reserveren

DEAL: Smakelijk 3-gangen diner € 16,95 Te reserveren t/m 31 maart 2018

Speciaal 3-gangen menu voor de vleesliefhebbers!

Restaurant Meat & Co in Alkmaar is speciaal voor de vlees liefhebbers! Dit restaurant maakt namelijk gebruik van regionale kwaliteitsproducten, en serveert dus alleen het beste vlees rechtstreeks van de houtskoolgrill! Geniet van de ruime keuze aan vlees, en de gezellige sfeer van het restaurant! Om de avond compleet te maken is er ook een enorme keuze van wijnen en andere dranken die perfect aansluiten bij de gerechten. 

Voordelen

+ Voor de vleesliefhebbers
+ Geweldige sfeer
+ Geldig van dinsdag tot en met zondag
+ Reserveer nu gratis en betaal pas in het restaurant
+ Gratis annuleren

* Niet in combinatie met andere acties
* Te gebruiken voor diner
* LET OP: deze deal is alleen geldig bij online reservering via diningcity.nl

 

Reserveer nu

Over Restaurant Meat & Co

Meat & Co
Mient 22 , 1811 NC Alkmaar

Welkom bij restaurant Meat & Co in Alkmaar! Dit restaurant is speciaal voor de vlees liefhebbers. Dat kwaliteit voorop staat is te merken aan het gebruik van goede en regionale producten!

Het gezellige en stoere interieur sluit perfect aan bij de identiteit van het restaurant, en geeft het een unieke sfeer!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Meat & Co


5,5

(6 Recensies)


eten

6.5

service

4.3

sfeer

5.7

"Jammer"

3,3
eten: 6 service: 2 sfeer: 2
De service was erg traag we hebben erg lang moeten wachten op ons drinken en de bediening was ongeïnteresseerd. Ze keek ons niet eens aan toen ze t eren kwam brengen. Niet 1 keer werd er tijdens het eten gevraagd of alles naar wens was. We hadden maar een kleine kaart gekregen wat achteraf een fout bleek te zijn omdat de serveerster dacht dat we via social deal kwamen, wat niet zo was. We hebben een kleine excus gehad maar daar bleef het dan ook bij. Wij komen hier nooit meer terug
-
Meat & Co responded to this review, 16-01-18
Beste Natasja, onze enorme excuses voor het ongemak! Echter was de iets beperkte kaart die jullie hadden gekregen wel de juiste kaart. Deze kaart is voor acties, u betaald dan €16,95 voor een drie gangen menu waar u keuze heeft uit 3 voorgerechten, 9 hoofdgerechten en 3 nagerechten, meer variatie voor €16,95 kunnen wij helaas niet bieden en dit zult u ook niet bij een andere restaurant vinden. Wij hopen u toch nog een keer te zien en wij bieden u graag een gratis drankje van het huis aan. Met vriendelijke groeten, Team Meat & Co

This response is the subjective opinion of the management representative and not of Diningcity BV

"Eten oké, bediening kan beter"

6,7
eten: 8 service: 6 sfeer: 6
Bediening kan persoonlijker en vriendelijker. Eten kwam snel, het was lekker maar er ontbrak groente.
-

"Geweldig!!"

9,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 10
Wat een ontzettende leuke tent, met vriendelijk personeel, heel leuk waar ze de spareribs, salade en de patat in serveren, echt origineel net als de houten planken van het vlees, erg leuk bedacht. En heerlijk eten, alles wat ons tafeltje voorbij ging o.a biefstuk, hamburgers, spare ribs, kipfilet etc. zag er top uit en het rook er ook echt lekker.. watertanden gewoon. Dit gaan we zeker vaker doen. Veel lof aan de bediening en de keuken!! Echte toppers!
-

"Heerlijk gegeten "

7,0
eten: 6 service: 6 sfeer: 9
De sfeer was echt top. Klein gezellig kneuterig huiselijk. Wel was het super druk, en werden er veel fouten gemaakt. Ik denk dat de bediening en de keuken niet goed cominiseerden. En de bediening het overzicht later helemaal kwijt was. Ik ben van mening met 1 man meer dat het beter zou hebben gelopen. 1 achter de bar, en 3 in de bediening, waardoor afrekenen ook een heel stuk soepeler zou verlopen. Nu het eten. Wij hadden een 3 gangen diner. Heerlijk !!!!!!!zo vreselijk vol dat ik niks meer kon eten of drinken de rest van de avond. De wijn was heerlijk, ik had een salade, burger Classic en een dame blanche. En mijn man had pulled pork nachos, black angus burger en een panna cotta. Allebij hebben wij super heerlijk gegeten. Ook zou ik nog een keer er heen willen gaan om te kijken of het aan de avond lag, of dat de problemen structureel zijn. Dan zou ik echt adviseren om met elkaar om te tafel te gaan zitten, het zou zonde zijn als mensen niet vaker hier gaan eten. Want de sfeer en het eten wat wij hadden gegeten was echt heerlijk.
-

"Heerlijk eten maar slechte service"

5,3
eten: 8 service: 2 sfeer: 6
Amateuristische service. Na een half uur nog geen drinken of schone tafel. Na meerdere malen iets verkeerds te krijgen van wat we hadden besteld moesten we uiteindelijk de hele bestelling nogmaals noemen omdat ze het niet hadden genoteerd voor de rekening.
-
Meat & Co responded to this review, 08-01-18
Beste, Onze enorme excuses voor het ongemak! Wij vinden het erg spijtig om te horen dat u het zo heeft ervaren; het was een erg onverwachte drukke dag. Wij hopen u nog eens te zien en u een andere, betere, ervaring te kunnen geven van ons restaurant. Met vriendelijke groet, Team Meat & Co

This response is the subjective opinion of the management representative and not of Diningcity BV

"Dit is geen restaurant, maar een vreetschuur"

1,0
eten: 1 service: 1 sfeer: 1
We hebben 10 min binnen gezeten en zijn toen gevlucht.....onvriendelijke vrouwelijke persoon, mensen worden gewoon aan de kant geduwd, er is geen ruimte, geen plek, je kunt je armen en benen amper bewegen zo dicht staat alles op elkaar. Uit eten gaan is een beleving en als een restaurant zoiets niet begrijpt, waarom begin je dan een restaurant?? Het eten wordt geserveerd op vieze houten planken, toen we dat zagen was de beslissing snel gemaakt, bah. Een dikke vette 0 voor meatenco!
-
Meat & Co responded to this review, 11-01-18
Beste Barbara, het was een erg drukke avond wat misschien voor u heel vervelend was en wij volledig kunnen begrijpen. Wij hebben ons best gedaan om dit zo goed mogelijk te regelen maar ook wij kunnen er weinig aan doen als het druk wordt. Het feit dat het druk is, moet toch iets goeds impliceren over de zaak :)! Wat betreft de houten planken, die u als vies beschrijft, worden enorm goed gereinigd. Gezien ons restaurant een Argentijns grill/steakhouse is, willen wij ons eten graag zo traditioneel mogelijk serveren, en dit door middel van onder andere dus een (gereinigde) houten plank! Wij vinden het erg jammer om te horen dat u het zo heeft ervaren, wij denken dat als u hier daadwerkelijk had gegeten en de avond had gespendeerd, u het toch een fijne beleving zou vinden! Met vriendelijke groet, Team Meat&Co

This response is the subjective opinion of the management representative and not of Diningcity BV