Restaurant Meat & Co in Alkmaar

Over Restaurant Meat & Co

Meat & Co
Mient 22 , 1811 NC Alkmaar

Welkom bij restaurant Meat & Co in Alkmaar! Dit restaurant is speciaal voor de vlees liefhebbers. Dat kwaliteit voorop staat is te merken aan het gebruik van goede en regionale producten!

Het gezellige en stoere interieur sluit perfect aan bij de identiteit van het restaurant, en geeft het een unieke sfeer!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Meat & Co


6,6

(14 Recensies)


eten

7.1

service

5.9

sfeer

6.8

"geweldig gegeten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
we werden begroet en kregen direct een plaats. Heel leuke dames die ons bediende. Het eten was uitstekend. De Tomatensoep was heerlijk. Mijn vrouw at een heerlijke salade van vlees. En ik 300gr.kipfile/ Alles is op gegaan een 10 voor alles.
-

"Geweldig restaurant"

9,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 10
Wat een geweldig restaurant! Wij komen iedere maand helemaal uit Amsterdam om hier te komen eten, nergens in Amsterdam kun je een restaurant vinden met deze top kwaliteit en ambiance. Vriendelijk personeel en goede service, geven je de tijd om het gerecht op te eten, kan wat vlotter. De spare-ribs en hamburgers zijn verrukkelijk (een echte aanrader!) en laat me niet beginnen over de boterzachte tournedos, geweldig! Een echte aanrader, ik spreek uit ervaring.
-

"Top!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het eten was onwijs lekker en er hing een nonchalante sfeer. Kortom super. Ook de bediening was top.
-

"primera actie 50% korting"

4,7
eten: 8 service: 3 sfeer: 3
we hadden gereserveerd bij Meat en co..via primera actie hadden we 50 % korting op een 3 gangen menu....toen we binnen kwamen, werden we naar een tafeltje gebracht die apart stond met nog een paar tafeltjes...vervolgens kregen we een verkorte menukaart (de mensen voor in het restaurant kregen een uitgebreidere kaart) waar we uit konden kiezen. op de rekening bleek dat we bij het dessert de volle pond hebben betaald.....wat ook bij de korting hoorde.....we werden echt behandeld als "mensen die komen eten met een kortingskaart " en dat voelde niet prettig.
-

""

7,3
eten: 8 service: 7 sfeer: 7
Lekker gegeten, vlotte bediening
-

"alles smaakt hetzelfede"

4,3
eten: 3 service: 4 sfeer: 6
matig, een jaar gelden nog OK, maar enorm achteruitgegaan
-