Restaurant De Paalkoepel in Haren

Over Restaurant De Paalkoepel

De Paalkoepel
Meerweg 225 , 9752 XD Haren

U wilt uit eten in sfeervol restaurant in of rondom Groningen? Kom naar De Paalkoepel aan het Paterwoldsemeer in Haren. Hier kunt u terecht voor een overheerlijk ontbijt, high tea of een smaakvol diner. Geniet van de Franse keuken en de knusse ambiance aan het water. Perfect als uitgaansgelegenheid met familie, vrienden en bekenden.

Op nog geen tien minuten rijden van de dynamische stad Groningen en stadion ‘Euroborg’ van FC Groningen, op een idyllisch plekje aan het Paterswoldsemeer, vindt u Café Restaurant ‘De Paalkoepel‘.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Paalkoepel


8,5

(10 Recensies)


eten

8.6

service

8.6

sfeer

8.2

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Speciaal menu samengesteld. Heerlijk klaargemaakt. Verrassende "vergeten" groenten. Gezellige sfeer. Prachtig uitzicht. Goede uitleg door de bediening.
-

"Heerlijk eten bij de Paalkoepel"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Wij hebben heerlijk gegeten bij de Paalkoepel met de Primerabon. De ontvangst was hartelijk en het eten was super. Konden kiezen uit een speciaal menu. De entourage vonden dachten mijn man en ik verschillend over. Hij vond het nostalgisch ik vond het oud. Maar het was wel gezellig.
-

"Heerlijk gegeten"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Wij hebben heerlijk gegeten bij de Paalkoepel en konden zelfs uit 3 verschillende gerechten kiezen . Het personeel was heel vriendelijk . De verlichting had voor ons iets minder fel gemogen .
-

"Toppertje aan het meer"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Gisteren heerlijk gegeten met vrienden. Prachtige lokatie aan het Paterswoldse meer. Heerlijk eten en professionele bediening!
-

"Heerlijk gegeten bij een prachtig uitzicht"

8,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 10
Als je in goed gezelschap kan genieten van heerlijk eten met een prachtig uitzicht op het half bevroren Paterswoldse meer, terwijl de zon in prachtige kleuren onder gaat, heb je niets te zeuren.
-

"Aanrader"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Genoten van een uitstekend drie gangen menu in de Paalkoepel Vriendelijke en correcte bediening en uitstekende prijs kwaliteitverhouding Het was er gezellig druk vandaar dat de tijd tussen de gangen wat opliep hetgeen ruimschoots werd gecompenseerd door de kwaliteit van het gebodene
-