Restaurant BravaCasa in Almere

Over Restaurant BravaCasa

BravaCasa
Sluis 8-10 , 1357PA Almere

De keuken is voor ons de taal waarmee wij willen uitdrukken, wij zijn wat wij eten: harmonie, creativiteit, geluk, schoonheid, poëzie, ingewikkeldheid, magie, humeur, uitdaging en cultuur.

Het gebruik van producten en de technische kennis van voorbereiding, treden aan in de traditionele Siciliaanse keuken, samen met de smaken en de typische kleuren van ons eiland.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant BravaCasa


8,1

(6 Recensies)


eten

9.0

service

7.3

sfeer

7.8

"Bezoek CasaBrave in AlmereHaven"

7,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 7
Goed ontvangen, prettige ambiance, kaart met veel keuzemogelijkheden. Na de moeilijke keuze met toelichting van de chef vervolgens heerlijk Italiaans gegeten. Aanrader!
-

"Brava Casa"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Fantastisch lekker gegeten, super bediening . Maar..... de eigenaar wist niet hoe het werkte met de dinercheque. Ik heb het hem uitgelegd, maar hij rekende ons 4 x €35 , terwijl onze 3gangen diners minder dan €35 waren. Trok toen wel de dinercheques(a €20 van ING rentepunten)eraf, maar uiteindelijk hebben wij dus toch teveel betaald. Is te ver om er nog achteraan te gaan . Wij raden dit restaurant zeker aan en gaan er vast nog eens heen.
-

"etentje bij Casa Brava"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hebben heerlijk gegeten bij Casa Brava. De bediening was uitstekend, het diner smaakte voortreffelijk. Kortom het is voor herhaling vatbaar.
-

"Brava Casa"

4,7
eten: 8 service: 2 sfeer: 4
Eten was perfect alleen de bediening duurde lang tafels bleven lang vol rommel staan bediening niet attent en afwachtend
-

"Brava Casa Almere"

6,0
eten: 8 service: 4 sfeer: 6
Eten was goed. (huis)wijn veel te duur. Matige ontvangst; jassen zelf ophangen en wachten tot er iemand is die je ontvangt. Ook bij het weggaan niemand die je jas aangeeft of nog aandacht aan je besteedt. Sfeer wel goed, maar in de serre is het een beetje krap. Wat meer aandacht van het personeel zou wel mogen
-

"Heeeeerlijk"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Hadden er niet veel van verwacht maar hadden het mis. Het eten was super klaargemaakt en smaakte uitstekend. Zeker een reden om weer eens terug te komen.
-