Restaurant Tott in Leeuwarden

Over Restaurant Tott

Tott
Grote Hoogstraat 30 , 8911 HB Leeuwarden

Keukencafé TOTT is een klein, gezellig horecabedrijf, gelegen in de Grote Hoogstraat van Leeuwarden. De specialiteit is ons huisgemaakte, op houtskool gegrilde saté en biedt ieder wat wils. Ook visliefhebbers en vegetariërs zijn bij ons aan het juiste adres!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Tott


9,1

(25 Recensies)


eten

9.2

service

9.1

sfeer

9.0

"Lekker eten, leuke bediening!"

7,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 7
Prima avond gehad bij TOTT. Lekker eten, leuke (relaxte) bediening. Zeker voor herhaling vatbaar!
-

"Verukkelijk"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Vriendelijke ontvangst. Prima uitleg en vragen mbt wensen ( wat wel en wat niet bv mbt evt allergien.) Heerlijk eten, goede sate, voldoende rauwkost. We hadden een menu en voor en nagerecht van alles wat: kortom verukkelijk gegeten. Jammer dat we te ver wonen om hier regelmatig te komen.
-

"Gezellig en knus, en lekker gegeten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We waren vroeger dan de afspraak. Gemaakt via DinnerCity. Geen probleem. Gezellige muziek, onze stijl wel. Prima sfeertje. Prima bediening en heerlijk gegeten. Kortom, een aanrader. En we komen zeker nog es terug.
-

"lekker maar traag "

7,3
eten: 8 service: 6 sfeer: 8
De sfeer en eten zijn prima maar de bediening heel traag. Meer dan twee uur. Ondanks ons verzoek of we op tijd klaar konden zijn voor een afspraak waren we te laat.
-

"Zéér verbaasd."

5,3
eten: 6 service: 6 sfeer: 4
Niet te begrijpen dat dit restaurant is toegelaten voor deelname aan de Nationale Restaurant Week (NRW)! LUXE uit eten. Michellin en Top restauarants stelt NRW. De restaurants die ik eerder bezocht voldeden daar volledig aan. En dan kom ik, met mijn gasten, in TOTT. Geen greintje luxe, geen top restaurant, maar een tent waar ze saté serveren. Bij het hoofdgerecht (6 stokjes saté) kwamen grote zakken friet op tafel! De chef heeft zijn best gedaan en legde ons uit wat we geserveerd kregen; dat is een pluspunt.Op uw site stelt u o.a.luxe uit eten voor lage prijzen. Ons voordeel was ÉÉN EURO!. Als u geloofwaardig wilt blijven dan zou u dit soort restaurant niet meer mee laten doen met de Nationale Restaurant Week.
-

"Uitje Gouwenaars naar Leeuwarden"

8,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 10
Hartelijk ontvangst, hebben heerlijk gegeten via primera voucher. Tott=zeker tot ziens.
-