Restaurant Quarz in Muiderberg

Over Restaurant Quarz

Restaurant Quarz
Dorpsstraat 29 , 1399 GT Muiderberg

In het pittoreske Muiderberg, onder de rook van Amsterdam, bevindt zich Quarz. Bij Quarz kun je de hele dag door genieten. Vanaf 12 uur tot in de avond doorlopend is de bar open voor een informele lunch, lekkere bites van onze barkaart, heerlijke wijnen, spectaculaire G&T’s en een goede kop koffie met fijne patisserie.

In het restaurant serveren we tijdens lunch en diner mooie gastronomische gerechtjes voor een vriendelijke prijs. Een toegankelijk toprestaurant, waar genieten voorop staat. Quarz is gevestigd in een karakteristiek pand uit 1882, de sfeer is warm, relaxt en toegankelijk met oog voor detail. In de zomer verwennen we onze gasten graag op het terras in onze tuin en onder de beschutte (indien gewenst verwarmde) veranda. 

Kom naar restaurant Quarz en geniet van de aandacht en het heerlijke eten!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Quarz


8,1

(12 Recensies)


eten

9.2

service

7.3

sfeer

7.9

""

5,7
eten: 9 service: 2 sfeer: 6
Het eten was voortreffelijk, heel verfijnd, maar de bediening liet veel te wensen over, onaangenaam en klantonvriendelijk. Wij hebben gedineerd met onze zoon en hadden het verassingsmenu besteld. Na de amuses werd gevraagd of wij wijn bij het voorgerecht wilden. Bij een verassingsmenu is het gebruikelijk om te informeren of er allergieën zijn, maar helaas. Toen onze zoon had gevraagd wat het voorgerecht was om een bijpassende wijn te bestellen hoorde wij dat het vis was. Onze zoon is allergisch voor vis, maar een andere gerecht als vervanging was niet mogelijk. Dat hadden we van tevoren moeten melden. Drie borden met vis werden chagrijnig op tafel gezet en onze avond was al verpest. Wij hebben het derde bord laten staan, een beetje uit protest. Onze zoon had dus niets te eten en moest wachten tot wij klaar waren. En nog even een waarschuwing over de drankjes. Wij hebben een fles bruisend water besteld maar we kregen kraanwater met bubbels voor € 2,50 per persoon. Na het eten hebben wij drie kopjes koffie besteld maar kregen ongevraagd drie koffie compleet voor € 7,00 per persoon. Al met al, hebben wij bijna € 30 betaald voor kraanwater en koffie. Service en flexibiliteit ontbreken duidelijk. Wij komen niet meer terug.
-

"Zeer teleurstellend, slechte afhandeling klacht"

3,0
eten: 6 service: 1 sfeer: 2
Bestelde wijn was niet op voorraad. Aspergemenu besteld, maar kregen een ander alleen het hoofdgerecht. Na klacht was er geen passende oplossing mogelijk, maar konden weer wat nieuws bestellen. De kok/eigenaar wilde alles afgerekend hebben. Omgerekend € 8 per asperge. Totaal geen goede horeca houding! Komen hier nooit meer terug en zal dit niet aanraden bij anderen.
-

"Teleurstellend!"

6,0
eten: 8 service: 4 sfeer: 6
We vonden het een teleurstellende ervaring. Het eten op zich was wel lekker, maar de service was niet geweldig. Verder vroegen we of we kraanwater bij onze wijn konden krijgen. Dat was geen probleem. Natuurlijk was het geen probleem, want er werd 2,50 per persoon in rekening gebracht voor het kraanwater. Als we dat geweten hadden, hadden we beter frisdrank of mineraalwater of iets dergelijks erbij kunnen bestellen i.p.v. kraanwater! Het restaurant was niet druk en we kregen toch wel sterk de indruk dat ze door dit soort trucjes hun inkomen binnen wilden halen. Jammer!
-

"Heerlijk gegeten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hebben heerlijk gegeten en de bediening was erg vriendelijk en professioneel.
-

"heerlijk!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Fantastische keuken en gastvrije bediening en een topkok!
-

"Quarz"

9,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 7
De muziek mag wat zachter. Franse chansons of klassieke muziek zouden wat ons betreft gepaster zijn ook bij de verfijnde keuken. Originele amuses. Het hoofdgerecht van ons menu, eend was perfect, maar aan de zuinige kant. Voor- en nagerecht waren uit (of lievergezegd ‘in’ de kunst. Het tussengerecht vonden wij wel aan de prijs, gezien de proportie. Dit wetende, zouden wij nu kiezen voor een kaasplateau.
-