Parc Broekhuizen - Restaurant Voltaire in Leersum

Over Parc Broekhuizen - Restaurant Voltaire

Parc Broekhuizen - Restaurant Voltaire
Broekhuizerlaan 2 , 3956 NS Leersum

Verscholen in de natuurpracht van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug vind je Parc Broekhuizen, een nieuwe gastronomische parel van Nederland! Onder leiding van drie Michelinsterren chef Jacob Jan Boerma (bekend van restaurant de Leest***) kookt het team van restaurant Voltaire gerechten die alle zintuigelijke mogelijkheden van smaak bevatten: zuur, bitter, fris en zoet. Toch geeft hij Voltaire een geheel eigen identiteit mee door gerechten te presenteren met veelal Aziatische invloeden, en te koken met lokale ingrediënten uit de eigen moestuin van Parc Broekhuizen. 

Parc Broekhuizen is een van de meest imposante locaties van Nederland. Het landgoed uit 1408 bestaat uit meerdere gebouwen, waar restaurant Voltaire in het prachtige hoofdgebouw is gesitueerd, met uitzicht over de geweldige vijver en tuin. 

Wil jij ook genieten van een geweldig 5-gangenmenu samengesteld door Jacob Jan Boerma***? Reserveer dan snel jouw tafeltje! 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Parc Broekhuizen - Restaurant Voltaire


9,5

(68 Recensies)


eten

9.7

service

9.4

sfeer

9.2

"Top restaurant"

9,3
eten: 10 service: 9 sfeer: 9
Heerlijk gegeten, nette vlotte bediening.
-

""

9,3
eten: 10 service: 9 sfeer: 9
We waren hier op een Donderdagavond en kregen een 5-gangen verrassingsmenu. Alleen al de entourage is al geweldig. Vriendelijk en deskundige bediening. We kregen verschillende amuses die allemaal erg lekker waren. De bijbehorende wijnen waren ook prima! De service was ook uitstekend! Echt een aanrader om daar te gaan dineren.
-

"Heerlijk en geweldige service"

9,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 10
We waren hier op een woensdagavond en kregen een 5-gangen verrassingsmenu. We kregen verschillende amuses die allemaal erg lekker waren. De amuse met avocado en munt was wat saai naar onze smaak. De overige gerechten erg lekker, met name de forel en het hert. Wij wilden geen wijnarrangement. De Portugese sommelier die te gast was heeft ons goed geholpen met de keuze van de wijn die het best bij alle gerechten past. De service was ook uitstekend! Leuk detail: op woensdagavond staat meneer Boerma ook in de keuken
-

"In een woord: geweldig! "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
De ambiance, het eten, de bediening: het is in één woord geweldig! Echt zo'n bijzonder plekje om te eten. Een absolute aanrader!
-

"Voltaire"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wat een heerlijke avond. Mooie gerechten, mooie wijn en zeer goed personeel. Aanrader!
-

"Uitstekend gegeten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hebben een fantastische avond doorgebracht in het restaurant. Alles klopte goede service , goede sfeer, heerlijke gerechten ! Komen beslist weer terug.
-