Diningcity Deal: Gastronomisch 6-gangen diner op een sprookjesachtige locatie € 64,00


6-gangendiner € 64,-

Restaurant Voltaire is een van de winnaars van de Restaurant Week 2018!

Op basis van reviews van gasten is restaurant Voltaire gekozen tot een van de winnaars tijdens de Nationale Restaurant Week 2018.

Verscholen in de natuurpracht van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug vind je Parc Broekhuizen, een nieuwe gastronomische parel van Nederland! Onder leiding van drie Michelinsterren chef Jacob Jan Boerma (bekend van restaurant de Leest***) kookt het team van restaurant Voltaire gerechten die alle zintuigelijke mogelijkheden van smaak bevatten: zuur, bitter, fris en zoet. Toch geeft hij Voltaire een geheel eigen identiteit mee door gerechten te presenteren met veelal Aziatische invloeden, en te koken met lokale ingrediënten uit de eigen moestuin van Parc Broekhuizen. 

Parc Broekhuizen is een van de meest imposante locaties van Nederland. Het landgoed uit 1408 bestaat uit meerdere gebouwen, waar restaurant Voltaire in het prachtige hoofdgebouw is gesitueerd, met uitzicht over de geweldige vijver en tuin. 

Wil jij ook genieten van een geweldig 6-gangenmenu samengesteld door Jacob Jan Boerma***? Reserveer dan snel jouw tafel! 

 • Te reserveren t/m 31 juli 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Parc Broekhuizen - Restaurant Voltaire by Jacob Jan Boerma

  Parc Broekhuizen - Restaurant Voltaire by Jacob Jan Boerma
  Broekhuizerlaan 2 , 3956 NS Leersum

  Verscholen in de natuurpracht van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug vind je Parc Broekhuizen, een nieuwe gastronomische parel van Nederland! Onder leiding van drie Michelinsterren chef Jacob Jan Boerma (bekend van restaurant de Leest***) kookt het team van restaurant Voltaire gerechten die alle zintuigelijke mogelijkheden van smaak bevatten: zuur, bitter, fris en zoet. Toch geeft hij Voltaire een geheel eigen identiteit mee door gerechten te presenteren met veelal Aziatische invloeden, en te koken met lokale ingrediënten uit de eigen moestuin van Parc Broekhuizen. 

  Parc Broekhuizen is een van de meest imposante locaties van Nederland. Het landgoed uit 1408 bestaat uit meerdere gebouwen, waar restaurant Voltaire in het prachtige hoofdgebouw is gesitueerd, met uitzicht over de geweldige vijver en tuin. 

  Wil jij ook genieten van een geweldig 5-gangenmenu samengesteld door Jacob Jan Boerma***? Reserveer dan snel jouw tafeltje! 

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Parc Broekhuizen - Restaurant Voltaire by Jacob Jan Boerma


  9,4

  (43 Recensies)


  eten

  9.7

  service

  9.3

  sfeer

  9.1

  "Mooie avond"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Super avond. Heerlijk gegeten,prachtige borden en mooie smaken. Goed passend en ruim wijn arrangement. Bediening dik in orde.
  -

  "Excellente beleving "

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  De gerechten zijn ronduit spectaculair, ware smaak sensaties. Bediening zeer vriendelijk en ongedwongen, sfeer heel laidback in een zeer fraaie boutique hotel omgeving en dat in een eeuwenoud kasteel. Onze reservering voor kerst is al gedaan!
  -

  "Locatie-Locatie"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  GEWELDIG! Na diverse soms kritische opmerkingen te hebben gehoord is onze avond (4 personen) een hele mooie geworden. Wat een locatie ontvangst verzorging en uitgeleide, Top., De enige opmerking die ik heb is over de 2 persoons tafeltjes die wel org kaal en klein lijken vergeleken met het verdere geheel, verder niets dan lof. Onze dames waren zeer tevreden over alles en zeker de flexibiliteit met de verschillende wensen ivm voorkeur en allergie.
  -

  ""

  9,0
  eten: 10 service: 9 sfeer: 8
  Fantastic, will certainly be going again
  -

  "Zó goed!"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Woorden schieten te kort: een smaakvolle verrassing zowel qua wining-dining als exquisite omgeving. Uiterst vriendelijk jong team die ons zeer professioneel en ongedwongen een onvergetelijke avond heeft bezorgd, dank daarvoor! Voor eenieder die in een fraai aangekleed kasteel heerlijk wil dineren en eventueel ook overnachten. De 22 suites zijn buitengewoon ingericht en hebben eenzelfde uitzicht op het fraaie omringende park. Gewoon doen!
  -

  "Avondje ontspannen dineren"

  9,3
  eten: 10 service: 8 sfeer: 10
  Een avondje ontspannen eten met familie in een bosrijke omgeving, met een afwisselend, verrassend en zeer smaakvol verrassingsmenu.
  -