Diningcity Deal: Gastronomisch 5-gangen diner op een sprookjesachtige locatie € 55,00


.

Restaurant Voltaire is een van de winnaars van de Restaurant Week 2018!

Op basis van reviews van gasten is restaurant Voltaire gekozen tot een van de winnaars tijdens de Nationale Restaurant Week 2018.

Verscholen in de natuurpracht van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug vind je Parc Broekhuizen, een nieuwe gastronomische parel van Nederland! Onder leiding van drie Michelinsterren chef Jacob Jan Boerma (bekend van restaurant de Leest***) kookt het team van restaurant Voltaire gerechten die alle zintuigelijke mogelijkheden van smaak bevatten: zuur, bitter, fris en zoet. Toch geeft hij Voltaire een geheel eigen identiteit mee door gerechten te presenteren met veelal Aziatische invloeden, en te koken met lokale ingrediënten uit de eigen moestuin van Parc Broekhuizen. 

Parc Broekhuizen is een van de meest imposante locaties van Nederland. Het landgoed uit 1408 bestaat uit meerdere gebouwen, waar restaurant Voltaire in het prachtige hoofdgebouw is gesitueerd, met uitzicht over de geweldige vijver en tuin. 

Wil jij ook genieten van een geweldig 5-gangenmenu samengesteld door Jacob Jan Boerma***? Reserveer dan snel jouw tafel! 

 • Te reserveren t/m 7 mei 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Parc Broekhuizen - Restaurant Voltaire by Jacob Jan Boerma

  Parc Broekhuizen - Restaurant Voltaire by Jacob Jan Boerma
  Broekhuizerlaan 2 , 3956 NS Leersum

  Verscholen in de natuurpracht van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug vind je Parc Broekhuizen, een nieuwe gastronomische parel van Nederland! Onder leiding van drie Michelinsterren chef Jacob Jan Boerma (bekend van restaurant de Leest***) kookt het team van restaurant Voltaire gerechten die alle zintuigelijke mogelijkheden van smaak bevatten: zuur, bitter, fris en zoet. Toch geeft hij Voltaire een geheel eigen identiteit mee door gerechten te presenteren met veelal Aziatische invloeden, en te koken met lokale ingrediënten uit de eigen moestuin van Parc Broekhuizen. 

  Parc Broekhuizen is een van de meest imposante locaties van Nederland. Het landgoed uit 1408 bestaat uit meerdere gebouwen, waar restaurant Voltaire in het prachtige hoofdgebouw is gesitueerd, met uitzicht over de geweldige vijver en tuin. 

  Wil jij ook genieten van een geweldig 5-gangenmenu samengesteld door Jacob Jan Boerma***? Reserveer dan snel jouw tafeltje! 

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Parc Broekhuizen - Restaurant Voltaire by Jacob Jan Boerma


  9,3

  (38 Recensies)


  eten

  9.6

  service

  9.3

  sfeer

  9.0

  "Avondje ontspannen dineren"

  9,3
  eten: 10 service: 8 sfeer: 10
  Een avondje ontspannen eten met familie in een bosrijke omgeving, met een afwisselend, verrassend en zeer smaakvol verrassingsmenu.
  -

  "Avondje uit in Leersum"

  9,3
  eten: 10 service: 8 sfeer: 10
  Heerlijk buiten gegeten, mooie locatie en bijzondere gerechten, de moeite waard!
  -

  "Heerlijk gegeten"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Mooie locatie, enthousiaste bediening en het eten was een feestje, zowel om te zien als qua smaaksensatie. Kortom, zeker voor herhaling vatbaar
  -

  "Verjaardag"

  8,7
  eten: 10 service: 8 sfeer: 8
  Lunch t.g.v. verjaardag. Een heerlijke lunch in ontspannen sfeer, goede bediening en prachtig uitzicht. Jammer dat het nog te koud was voor buiten..... Rondleiding door gebouw. Prachtig gerestaureerd met gevoel voor details. We komen terug.
  -

  "Geweldig gegeten"

  9,3
  eten: 10 service: 10 sfeer: 8
  Geweldig gegeten bij Restaurant Voltaire, onderdeel van hotel Parc Broekhuizen. De gerechten waren mooi op smaak en de bijpassende wijnen maakten ieder gerecht helemaal af. Dit restaurant laat nu al mooie dingen zien en ik ben benieuwd waar dit gaan eindigen.
  -

  ""

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Dit was onze eerste kennismaking met Parc Broekhuizen waar wij hebben genoten van een superb 5gangen menu. Dit hadden we al veel eerder moeten ervaren. Genoten! Wanneer komt die Michelin ster? Ze zijn er al lang klaar voor. Tot de volgende ronde!
  -