Restaurant Cabillaud in Venlo

Over Restaurant Cabillaud

Cabillaud
Oude Markt 30 , 5911 HH Venlo

De mooiste culinaire plek aan de Maas vind je bij restaurant Cabillaud. Chefkok Eric Arts bereidt de meeste creatieve gerechten en heeft oog voor details. Spannende en onverwachte smaakcombinaties komen bij iedere gang weer terug. Het terras met uitzicht op de Maas maakt je ervaring nog mooier. Een verborgen parel in Venlo die je niet snel zult vergeten!

Restaurant Cabillaud verrast haar gasten met pure en mooie gerechten in een sfeervolle ambiance. Waan je in Ibiza, waar je in luxe kunt genieten en Cote d'Azur

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Cabillaud


9,1

(21 Recensies)


eten

9.1

service

9.5

sfeer

8.6

"Culinair genieten op het mooiste terras van Venlo"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Prachtige gerechten met heerlijke bijpassende wijnen. Perfecte service en zeer professionele bediening. In een woord: TOP
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Jammer dat het restaurant zo ver van huis is, anders zou ik zeker terug komen.
-

""

6,3
eten: 7 service: 7 sfeer: 5
We hadden een tafel gereserveerd voor het all in 75€ menu. Ontvangst was allerhartelijkst. Het restaurant zou helemaal vol zitten, maar dit bleek bij aankomst geenszins het geval. Eigenlijk eerder leeg en dat voor een zaterdagavond. Begonnen met een welkoms bubbel. Verder niets over te klagen. De amuses vóóraf zo je wilt appetizers, leek echt nergens over te gaan. Smaken flets tot flauw!! Daar zou de chef echt iets anders voor moeten bedenken!. De verschillende gangen, waren daarna wel goed van smaakt, maar verder ook totaal niet spannend qua smaak en textuur. Standaard opmaak en naar mijn mening TE weinig op het bord. We hebben smaakvol gegeten, maar hadden achteraf met z'n allen nog honger! De bijpassende wijnen waren redelijk tot goed gekozen. We komen alleen terug als de chef een nieuwe kaart maakt, die echt wat spannender dan deze is! Dus wat dat betreft vooralsnog geen echte aanrader!
-

"Culinair genieten"

9,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 7
Een erg goed culinair genoegen met uitstekende bij passende wijnen. Een aanrader voor genieters
-

"Geweldig en heerlijk"

9,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 10
We hebben ons heerlijk laten verrassen door een 4 gangen menu. Ons kwam niets te kort. We werden prettig ontvangen en na de mededeling dat we een zwangere onder ons hadden hebben ze hier perfect op ingespeeld. Iedere gang was een aangename verrassing en het leek alsof het iedere keer een mooier plaatje werd waar we heerlijk van genoten hebben. We komen heel graag nog eens terug.
-

"Van harte aanbevolen!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het was een zeer verassende avond, het eten was perfect en de presentatie van de gerechten heel bijzonder. Een wijnarrangement is ook een aanrader, de gastheer die bij elk gerecht de wijn serveerde vertelde vol passie en met veel kennis over de verschillende wijnen. Zelfs mijn man, die graag een biertje drinkt, heeft genoten van alle wijnen en de hele avond geen biertje besteld. Dit is voor herhaling vatbaar.
-