Restaurant Rijnzicht in Doornenburg

Over Restaurant Rijnzicht

Rijnzicht
Sterreschans 15 , 6686 MS Doornenburg

Gelegen tussen het historische kasteel “Doornenburg” en “Fort Pannerden”, ligt op de splitsing van de Rijn en Waal, het modern ingerichte restaurant Rijnzicht.

Voor een culinaire beleving met bijzondere smaaksensaties en een verrassende presentaties staat het team van restaurant Rijnzicht garant.

Met grote liefde, kennis en vaardigheden worden creatief internationale invloeden en de nieuwste kooktechnieken gecombineerd door de vierde generatie, Mike en Jim Cornelissen.

Elke drie maanden wordt het “Innovatiemenu” vernieuwd waardoor restaurant Rijnzicht zich blijft ontwikkelen.

Rijnzicht heeft zich tot doel gesteld dat U door culinaire verrassingen, heerlijke wijnarrangementen, en een juiste gastvrijheid hetgeen lang bij U in herinnering zal blijven.

Tevens beschikt Rijnzicht over een geheel modern vernieuwd terras met een prachtig uitzicht op het Pannerdensch kanaal en grote grazers zoals Konikpaarden en Galloway runderen. Dit alles kent een rustieke sfeer waar, culinaire topkwaliteit en innovatie samenkomen.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Rijnzicht


9,6

(37 Recensies)


eten

9.9

service

9.8

sfeer

9.1

"Bijzonder Rijnzicht"

9,0
eten: 9 service: 10 sfeer: 8
Het was een hele belevenis. Heerlijk gegeten.
-

"Smaakexplosies"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Fantastisch gegeten ter gelegenheid van de verjaardag van mijn partner. De geserveerde gerechten waren stuk voor stuk een feest voor ogen en mond. Prachtig opgemaakte borden, die door de koks zelf werden geserveerd, waarbij er telkens gedetailleerd uitleg werd gegeven over alle ingrediënten en de bereiding ervan. Hemels smaakte het. Bovendien is de enthousiaste en correctie bediening heel plezierig. Het was helemaal áf.
-

"Avontuurlijk en spanned"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Wat een fantasie en smaakgevoel heeft of hebben die kok(s)! Een geweldige avond, ook door de locatie met het rivierlandschap als van Ruisdael
-

"geweldige avond"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Afgegaan op de lovende recensies bij Rijnzicht geboekt. En een heerlijke avond gehad! Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam, maar niet te amicaal, en het eten was werkelijk fantastisch. Van iedere gang genoten, bijzondere gerechten en heerlijk van smaak. En het was een prachtige warme avond, dus lekker buiten op het terras gegeten. De locatie aan het water is echt heel mooi. We komen zeker terug want is echt voor herhaling vatbaar! Een klein puntje: jammer dat het menu maar 1 x in de 3 maanden wordt vernieuwd, anders zouden we zeker sneller terugkomen.
-

"Geweldige avond bij Rijnzicht"

9,3
eten: 10 service: 9 sfeer: 9
Op zondagavond werden wij gastvrij ontvangen en naar ons tafeltje op het terras gebracht. Mooi uitzicht. Het menu was echt een feestje, vol verrassingen en smaaksensaties. Leuk dat de koks aan tafel kwamen serveren en uitleg gaven. Zeer aparte presentatie van de gerechten, sterrenniveau naar onze mening. Het was voor ons een bijzondere ervaring. We komen graag weer terug evt. met vrienden of samen.
-

"Zeker een aanrader."

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
zoals de naam natuurlijk al zegt, een mooie locatie aan de Rijn. Een super-stekkie om je te laten verrassen met het innovatie-menu. Een menu dat door zijn geweldige en verrassende presentatie tesamen met verrukkelijke smaakcombinaties een ware beleving is. Alle gangen worden gebracht en persoonlijk toegelicht door de chef en zijn personeel. Wij gaan zeker nog vaker van en bij deze kunstenaars genieten.
-