Restaurant Rijnzicht in Doornenburg

Over Restaurant Rijnzicht

Rijnzicht
Sterreschans 15 , 6686 MS Doornenburg

Gelegen tussen het historische kasteel “Doornenburg” en “Fort Pannerden”, ligt op de splitsing van de Rijn en Waal, het modern ingerichte restaurant Rijnzicht.

Voor een culinaire beleving met bijzondere smaaksensaties en een verrassende presentaties staat het team van restaurant Rijnzicht garant.

Met grote liefde, kennis en vaardigheden worden creatief internationale invloeden en de nieuwste kooktechnieken gecombineerd door de vierde generatie, Mike en Jim Cornelissen.

Elke drie maanden wordt het “Innovatiemenu” vernieuwd waardoor restaurant Rijnzicht zich blijft ontwikkelen.

Rijnzicht heeft zich tot doel gesteld dat U door culinaire verrassingen, heerlijke wijnarrangementen, en een juiste gastvrijheid hetgeen lang bij U in herinnering zal blijven.

Tevens beschikt Rijnzicht over een geheel modern vernieuwd terras met een prachtig uitzicht op het Pannerdensch kanaal en grote grazers zoals Konikpaarden en Galloway runderen. Dit alles kent een rustieke sfeer waar, culinaire topkwaliteit en innovatie samenkomen.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Rijnzicht


9,6

(47 Recensies)


eten

9.9

service

9.9

sfeer

9.1

"Van de ene smaaksensatie in de andere gevallen!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Via een neef al eens van restaurant Rijnzicht gehoord en door de positieve verhalen wilden we nu zelf wel eens uitzoeken wat er waar van was. Samen met een vriendenstel genoten van een 7-gangen menu. De amuses waren niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor de tong. Wat een fantastische smaakcombinaties. Ook de gangen daarna waren allemaal prachtig opgemaakt op wel zeer speciale borden en kommen. Ook de daarbij passende wijnen smaakten ons uitstekend. Het personeel was zeer vriendelijk, gaf uitgebreide uitleg bij iedere nieuwe gang en wijn. Kortom we hebben zeer genoten en een geweldige avond gehad!
-

"Subliem eten!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Gisteren weer waanzinnig gegeten bij Rijnzicht. Dit is het best bewaarde geheim van Doorneburg!
-

"Top restaurant. Wat een heerlijk en bijzonder eten!"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Extra verrassing dat ze net afgelopen maandag als meest veelbelovende restaurant door Gault Millau zijn uitgeroepen en terecht! Het eten was heerlijk en verrassend. Daar houden wij van. Sfeer niet de volle 5 sterren gegeven omdat er nogal een leeggat in de ruimte zat. Het leek of er een tafel weg was gehaald daardoor was het iets minder gezellig. Bediening erg vriendelijk en top dat de kok die het gerecht maakt het ook uit serveert. Afstemming tussen het brengen van de wijn en het eten kan nog wat scherper. Verwacht dat ze snel een ster zullen krijgen.
-

"Geweldig restaurant. Michelinster waardig"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het restaurant is geweldig, absoluut Michelin ster waardig. De amuses zijn verrassend en heel erg lekker, zo ook de rest van het 5 gangen diner. Helaas was de reservering via Dining city niet doorgekomen vanwege een fout bij Dining City. Dat schijnt meer voor te komen. Het restaurant heeft dat perfect opgelost en zo konden we alsnog genieten van een heerlijke en smaakvolle avond.
-

"Super aangelegenheid!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Voortreffelijk!!
-

"Geweldige ervaring"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hadden iets in de krant gelezen over het niveau van het eten. We werden meer dan verrast. ‘Sterwaardige’ smaken, opmaak en presentatie. Heerlijke wijnen en geweldige bediening. In alles zie je de passie voor het vak. En dat in Doornenburg, waar je een dergelijk restaurant eigenlijk niet verwacht. Chapeau!
-