Diningcity Deal: Waanzinning 6-gangen Winnaars menu € 59,50


.

Restaurant Rijnzicht is een van de winnaars van Dining with the Stars 2018!

Op basis van reviews van gasten is dit restaurant gekozen tot een van de winnaars tijdens Dining with the Stars 2018.

Wil je het winnende 6-gangen diner (nogmaals) proeven voor slechts €59,50 euro per persoon? Boek dan nu jouw tafeltje (en eet de sterren van de hemel)!

 • Te reserveren t/m 31 augustus 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Restaurant Rijnzicht

  Rijnzicht
  Sterreschans 15 , 6686 MS Doornenburg

  Gelegen tussen het historische kasteel “Doornenburg” en “Fort Pannerden”, ligt op de splitsing van de Rijn en Waal, het modern ingerichte restaurant Rijnzicht.

  Voor een culinaire beleving met bijzondere smaaksensaties en een verrassende presentaties staat het team van restaurant Rijnzicht garant.

  Met grote liefde, kennis en vaardigheden worden creatief internationale invloeden en de nieuwste kooktechnieken gecombineerd door de vierde generatie, Mike en Jim Cornelissen.

  Elke drie maanden wordt het “Innovatiemenu” vernieuwd waardoor restaurant Rijnzicht zich blijft ontwikkelen.

  Rijnzicht heeft zich tot doel gesteld dat U door culinaire verrassingen, heerlijke wijnarrangementen, en een juiste gastvrijheid hetgeen lang bij U in herinnering zal blijven.

  Tevens beschikt Rijnzicht over een geheel modern vernieuwd terras met een prachtig uitzicht op het Pannerdensch kanaal en grote grazers zoals Konikpaarden en Galloway runderen. Dit alles kent een rustieke sfeer waar, culinaire topkwaliteit en innovatie samenkomen.

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant Rijnzicht


  9,6

  (32 Recensies)


  eten

  9.9

  service

  9.8

  sfeer

  9.1

  "Zeker een aanrader."

  9,3
  eten: 10 service: 10 sfeer: 8
  zoals de naam natuurlijk al zegt, een mooie locatie aan de Rijn. Een super-stekkie om je te laten verrassen met het innovatie-menu. Een menu dat door zijn geweldige en verrassende presentatie tesamen met verrukkelijke smaakcombinaties een ware beleving is. Alle gangen worden gebracht en persoonlijk toegelicht door de chef en zijn personeel. Wij gaan zeker nog vaker van en bij deze kunstenaars genieten.
  -

  "Topbedrijf, top eten en top personeel "

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  We hebben wederom super goed gegeten op 27 juni, elke keer weer een smaaksensatie en super fijne indrukken. Het personeel is echt goed en zorgt voor het complete plaatje en een perfect verzorgde avond!
  -

  "Wat een ervaring top!"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  We hadden al wat verhalen gelezen in de volkskrant en de telegraaf maar nu wij rijnzicht ook zagen op diningcity zijn we er lekker gaan eten. Wat een ervaring het niveau was echt geweldig! De koks kwamen ook nog zelf aan tafel alles werd perfect uitgelegd. De gastvrouw en de bediening in het algemeen meer dan top! bedankt voor de geweldige avond! Dit restaurant is zeker sterwaardig! Bedankt en tot snel
  -

  ""

  9,0
  eten: 9 service: 10 sfeer: 8
  Wederom een geweldige avond gehad. Bij ieder gerecht verrast qua uitstraling en smaak! Gastvrouw wist veel en leuk te vertellen over de mooie wijnen.
  -

  ""

  9,7
  eten: 10 service: 9 sfeer: 10
  Wat een prachtig uitzicht over de Rijn maar dat valt in het niet bij de prachtige creaties die geserveerd worden. Ik te beginnen 6 fantastische amuses, de 1 nog mooier dan de ander. Daarna 7 voortreffelijke gangen die een lust zijn voor het oog. En echte aanrader!
  -

  "heerlijk avondje culinair uit"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Ons heerlijk culinair laten verrassen, Top avond met een uitstekende bediening heerlijk eten en een ontspannen sfeer, Wij komen zeker terug
  -