Restaurant Rijnzicht in Doornenburg

Over Restaurant Rijnzicht

Rijnzicht
Sterreschans 15 , 6686 MS Doornenburg

Gelegen tussen het historische kasteel “Doornenburg” en “Fort Pannerden”, ligt op de splitsing van de Rijn en Waal, het modern ingerichte restaurant Rijnzicht.

Voor een culinaire beleving met bijzondere smaaksensaties en een verrassende presentaties staat het team van restaurant Rijnzicht garant.

Met grote liefde, kennis en vaardigheden worden creatief internationale invloeden en de nieuwste kooktechnieken gecombineerd door de vierde generatie, Mike en Jim Cornelissen.

Elke drie maanden wordt het “Innovatiemenu” vernieuwd waardoor restaurant Rijnzicht zich blijft ontwikkelen.

Rijnzicht heeft zich tot doel gesteld dat U door culinaire verrassingen, heerlijke wijnarrangementen, en een juiste gastvrijheid hetgeen lang bij U in herinnering zal blijven.

Tevens beschikt Rijnzicht over een geheel modern vernieuwd terras met een prachtig uitzicht op het Pannerdensch kanaal en grote grazers zoals Konikpaarden en Galloway runderen. Dit alles kent een rustieke sfeer waar, culinaire topkwaliteit en innovatie samenkomen.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Rijnzicht


9,6

(40 Recensies)


eten

9.9

service

9.8

sfeer

9.1

"Super mooie en lekkere amuses en gerechtjes"

8,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 7
Gisteren met een goede vriendin hier gegeten. De amuses en gerechtjes waren ronduit super en beter dan ik bij een bekend 2 sterren restaurant heb gegeten. Stuk voor stuk smaak bommetjes. Als we al een lichte voorkeur hadden voor een amuse en gerecht waren dat respectievelijk de cornetto van zwarte knoflook met tzatziki en komkommer en het gerecht met rode mul. Deze laatste begeleid door een blende uit de Elzas van Riesling en Pinot gris. Maar al de gerechtjes (wij hadden er 7 genomen) waren super. Wat een leuk idee was dat alle amuses en gerechtjes door iemand van de keuken brigade aan tafel werden gebracht en door hen uitleg werd gegeven. Dat de sfeer wat minder was kwam grotendeels door het feit dat er maar heel weinig tafeltjes waren bezet. De bediening was enthousiast en kundig. Ik wil iedereen adviseren hier nog snel te gaan eten voordat zij hun ster(ren) hebben want dan zal het prijstechnisch wel eens een ander verhaal kunnen worden :-)
-

"Volwassen parel"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Het restaurant heeft een fantastische ligging aan het Pannerdens Kanaal (=Rijn). Op deze mooie najaarsmiddag konden we onze (after lunch) koffie op het royale terras drinken. De lunch zelf was een verrassende openbaring. De amuses waren niet alleen prachtige plaatjes, maar ook zeer smaakvol met bijzondere ingrediënten. Alle 4 gangen waren van top kwaliteit : licht , verrassend en zeer smakelijk. De website laat het nodige zien over de ingrediënten. Maar dat een stukje schol zo lekker kan smaken tart elke verbeelding. Ja, inderdaad waren er een paar kleine schoonheidsfoutjes, maar overall was het niveau bijzonder hoog. Iedereen moet op korte termijn maar een bezoekje brengen, want hier worden de sterren van de hemel gekookt en dat zal geen geheim blijven.
-

""

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Alleen maar lof. Wat hebben we genoten. Echt top
-

"Bijzonder Rijnzicht"

9,0
eten: 9 service: 10 sfeer: 8
Het was een hele belevenis. Heerlijk gegeten.
-

"Smaakexplosies"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Fantastisch gegeten ter gelegenheid van de verjaardag van mijn partner. De geserveerde gerechten waren stuk voor stuk een feest voor ogen en mond. Prachtig opgemaakte borden, die door de koks zelf werden geserveerd, waarbij er telkens gedetailleerd uitleg werd gegeven over alle ingrediënten en de bereiding ervan. Hemels smaakte het. Bovendien is de enthousiaste en correctie bediening heel plezierig. Het was helemaal áf.
-

"Avontuurlijk en spanned"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Wat een fantasie en smaakgevoel heeft of hebben die kok(s)! Een geweldige avond, ook door de locatie met het rivierlandschap als van Ruisdael
-