Diningcity Deal: Waanzinnig 9-gangendiner + 6 amuses + glas champagne € 75,00


9-gangendiner + glas champagne € 75,-

Restaurant Rijnzicht is een van de winnaars van de Restaurant Week 2018!

Op basis van reviews van gasten is restaurant Rijnzicht gekozen tot een van de winnaars tijdens de Nationale Restaurant Week 2018.

In het pitoreske Doornenburg prikkelen de broers Jim en Mike Cornelissen van Restaurant Rijnzicht al je zintuigen! 

Restaurant Rijnzicht is een van de meest veelbelovende restaurants van 2018! Culinair recensent Mac van Dinther gaf eind 2017 zijn beste beoordeling, een 9+! Exclusief via DiningCity kan je nu genieten van het geweldige Innovatie-menu, een waar culinair spektakel!

 • Te reserveren t/m 31 mei 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Restaurant Rijnzicht

  Rijnzicht
  Sterreschans 15 , 6686 MS Doornenburg

  Gelegen tussen het historische kasteel “Doornenburg” en “Fort Pannerden”, ligt op de splitsing van de Rijn en Waal, het modern ingerichte restaurant Rijnzicht.

  Voor een culinaire beleving met bijzondere smaaksensaties en een verrassende presentaties staat het team van restaurant Rijnzicht garant.

  Met grote liefde, kennis en vaardigheden worden creatief internationale invloeden en de nieuwste kooktechnieken gecombineerd door de vierde generatie, Mike en Jim Cornelissen.

  Elke drie maanden wordt het “Innovatiemenu” vernieuwd waardoor restaurant Rijnzicht zich blijft ontwikkelen.

  Rijnzicht heeft zich tot doel gesteld dat U door culinaire verrassingen, heerlijke wijnarrangementen, en een juiste gastvrijheid hetgeen lang bij U in herinnering zal blijven.

  Tevens beschikt Rijnzicht over een geheel modern vernieuwd terras met een prachtig uitzicht op het Pannerdensch kanaal en grote grazers zoals Konikpaarden en Galloway runderen. Dit alles kent een rustieke sfeer waar, culinaire topkwaliteit en innovatie samenkomen.

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant Rijnzicht


  9,6

  (19 Recensies)


  eten

  9.9

  service

  9.8

  sfeer

  9.2

  "Innovatieve reis"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Het innovatiemenu doet zijn naam werkelijk eer aan! Elke amuse en elk gerecht is een vernieuwd creatief en bijzonder goed gevonden samenspel van bekende en soms onbekende ingredienten en smaken. Een zeldzaam mooie culinaire reis, in ons geval begeleid door heerlijke wijnen en - ook vernieuwend - diverse theesoorten. Het was genieten met een grote G!!!
  -

  "In een woord geweldig."

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Heerlijk volgens mij verdienen ze hier wel twee sterren. Het was een grote smaak explosie.
  -

  "Fantastisch!"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Ondanks dat we 2 uur te laat en net over sluitingstijd aankwamen was de ontvangs zeer hartelijk. Het eten was fantastisch, we zijn best wel verwend, maar Rijnzicht heeft onze verwachtingen en vele andere restaurants overtroffen qua smaak, beleving en gastvrijheid.
  -

  "Top restaurant "

  9,7
  eten: 9 service: 10 sfeer: 10
  Ontzettend goed eten met bijzonder smaken! Spontane en vriendelijke gastvrouw. Vriendelijke koks en goede uitleg over het eten. Presentatie een 10 echt geweldig..
  -

  "Ge - wel - dig"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Wat een bijzondere ervaring hebben wij hier meegemaakt afgelopen zondag 25-03-18! Alles klopte en onze verwachtingen werden zeker waargemaakt. Het keukenpersoneel wat vakkundige uitleg geeft bij elk gerecht en de vriendelijke gastheer hebben er voor gezorgd dat deze avond voor ons is geslaagd! Wij kunnen dit iedereen aanraden en komen zeker nog eens terug. Ga zo door!
  -

  "Top!"

  9,3
  eten: 10 service: 10 sfeer: 8
  Alles top hier ! De gastvrouw die alles goed ziet, de serviezen, de smaken , de looks, de textuur ,de bediening en ook de wijn -spijs ! Een aanrader !
  -