Restaurant De Provenier in Schiedam

Over Restaurant De Provenier

De Provenier
Overschiesestraat 7 , 3111 GB Schiedam

Voor een avond onbezorgd genieten ben je bij restaurant de Provenier aan het juiste adres. Chef-kok en eigenaar Marcel van Suijlekom staat van begin tot het eind van de avond klaar om je volledig in de watten te leggen. 

Een heerlijk ontspannen sfeer is bij binnenkomst gelijk voelbaar in het prachtige historische pand. Enerzijds door de moderne inrichting, maar ook vanwege de prachtige koperdetails die veel warmte uitstralen. 

De keuken legt haar focus op de Frans-moderne cuisine en bereidt haar gerechten met dagverse producten. Dat zorgt voor een fantastische presentatie zoals de foto's al laten zien!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Provenier


9,0

(44 Recensies)


eten

9.1

service

9.0

sfeer

8.8

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Een gezellige middag met mijn Vriendin doorgebracht op het gezellige terras van de Provenier ,lekker gegeten en veel bij gekletst..Sta er steeds weer versteld van hoe de gerechten kleurrijk en met liefde worden bereidt.
-

"Heerlijk gedineerd op het terras aan het water"

9,3
eten: 10 service: 9 sfeer: 9
Top avond!! Aanrader
-

"Aardig personeel, eten kon beter"

8,0
eten: 6 service: 10 sfeer: 8
Het personeel was erg aardig, we kwamen niets tekort. Het eten viel mij een beetje tegen. Ik had het beter verwacht, de amuse was heerlijk maar daarna werd het minder lekker, erg jammer! Ook kregen we uiteindelijk geen korting met kortingsbon omdat dat blijkbaar alleen met een 3-gangen menu geldig was en wij namen een 5 gangen menu (werd ons aangeboden). Dit heeft de avond niet goed afgesloten. Ondanks dat, hadden wij het erg naar ons zin. Voor een keer gewoon lekker eten is het aan te raden.
-

"Fantastisch"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Wij hebben heerlijk gegeten, er word echt werk van de gerechten gemaakt,de klant is Koning,vriendelijk personeel. Complimenten aan de Kok,het granny smitt desert was bijzonder lekker !!!!(kunstwerk)
-

""

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Heerlijk gegeten, mooi menu, goede service.
-

"Voortreffelijk gegeten!"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Prima 4-gangen verassingsdiner. Dit zit toch wel dicht bij ster-niveau. Het was alleen een beetje stil op deze doordeweekse donderdag. Fijne bediening en lekkere wijnen. Top!
-