Bodon La Grande Brasserie in Amsterdam

Over Bodon La Grande Brasserie

Bodon La Grande Brasserie
Apollolaan 2 , 1077BA Amsterdam

We proudly present restaurant Bodon, la Grande Brasserie.

Op 4 september 2017 opende dit klassiek-Franse restaurant haar deuren in het gerenoveerde Apollohotel. Chef-Kok Inan Sahin (je kent hem misschien van Floor 17 en L'Europe), heeft zijn focus gelegd op Franse tradities waarbij met de beste producten wordt gewerkt en de meest verfijnde technieken worden toegepast. Veel a la carte gerechten worden zelfs aan tafel bereid!

Het smaakvol ingerichte restaurant biedt een fantastisch uitzicht over de Amsterdamse grachten. Bij binnenkomst word je geïnspireerd door Art Nouveau, Palm Springs en post luxury. Het is als het Parijs uit de jaren 20 tot de jaren 70 en tja... "Ajoutez deux lettres à Paris c'est le paradis...." 

Restaurant Bodon streeft naar perfectie en dat zie je terug in de prachtige open keuken, haar royale wijnkast die perfect op temperatuur wordt gehouden, de "Living Room" waar ruimte wordt geboden voor een aperitief of een high tea, de typisch Parijse patisserie bar en niet te vergeten haar heerlijke terras aan het water.

Laat je verbazen door dit fantastische concept waar echte ambacht terugkeert en gasten worden getrakteerd op culinaire showelementen. De perfecte formule voor de ultieme smaakbeleving.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Bodon La Grande Brasserie


9,5

(165 Recensies)


eten

9.5

service

9.4

sfeer

9.5

"een ster waard"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Afgelopen zaterdag heerlijk gegeten in dit toprestaurant! Wij eten regelmatig bij goede restaurants en kunnen zelf ook goed koken waardoor wij behoorlijk kritisch zijn geworden. Aan alle gewekte verwachtingen is voldaan. De service was correct en uiterst vriendelijk, de 4 gangen waren uitstekend van smaak en goed qua portie. Heel prettig en een pré was dat het wijnarrangement ook werd aangeboden in halve glazen. De ambiance van het restaurant is chic-trendy en gezellig.Ook fijn dat je hier makkelijk kunt parkeren. kortom: een echte aanrader.
-

"Genieten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Echt genoten van onze avond bij Bodon! Het ontvangst, het eten (7 gangen diner), de wijnen (wijn arrangement met bubbels), de enthousiaste bediening, de sfeer, alles was spot on. De avond vloog voorbij, we gingen als laatste weg. Komen zeker weer terug. Dank voor een heerlijke avond!!
-

"Erg goed"

9,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 10
Ontzettend goed restaurant. Het succes is duidelijk te verklaren . Keuken komt langs de tafels zoals in Frankrijk. Gerechten zijn fantastisch op smaak. Bediening is erg hartelijk
-

"Redelijk"

6,0
eten: 6 service: 6 sfeer: 6
Service vlot, niet altijd goed te verstaan, mede door slechte akkoestiek. Sommige gerechten ??niet lekker.
-

"Heerlijk gegeten"

7,7
eten: 8 service: 7 sfeer: 8
Heerlijk 4 gangen menu gegeten, vooral het dessert was Top!
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wat een heerlijkheid, ga dit restaurant bezoeken!!!!!!
-